Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Chciałbym zgłosić reklamację. W instrukcji reklamacji u sprzedawcy, jest napisane, że powinienem dołączyć dowód zakupu allegro do paczki. Był to zakup kilka miesięcy temu. Nie dostałem na e-mail faktury, bądź dowodu zakupu w innej formie, dostałem tylko regulaminy etc. natomiast usunęły mi się wiadomości na allegro z tamtego okresu. Szukałem tej opcji w szczegółach oferty, ale nie mogłem nigdzie znaleźć takiej opcji, możliwe że cos przeoczyłem.
W jaki sposób i gdzie mógłbym otrzymać dowód zakupu z allegro?
@Client:46222361 szukaj zakupu tu -https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione w szczegółach będzie numer transakcji .... wystarczy do reklamacji .
@Client:46222361
"Dowód zakupu" to nie tylko faktura czy paragon.
To ma być potwierdzenie zawarcia transakcji, np. wydruk z zestawienia zakupów na Allegro, etc.
@Client:46222361 Do reklamowanego z rękojmi towaru dobrze dołączyć dowód zakupu, ale brak paragonu nie może być powodem odmowy przyjęcia reklamacji.
Dowodem zakupu może być np. potwierdzenie płatności, które masz w historii na swoim koncie bankowym lub potwierdzenie zakupu przesłane na adres mejlowy po zakupie.