Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprawa wygląda następująco dostałem informację od Allegro że wypłaca mi rekompensate ale co zrobić z towarem skoro sprzedający już wcześniej podjął decyzję że nie chce towaru z powrotem bo minęło już 14 dni
Zapytaj dział APT. Możliwe, że będziesz musiał zutylizować.
@Client:135374173 jeżeli przy tym zakupie złożyłeś odstąpienie, to towar powinieneś odesłać sprzedawcy, ponieważ nie jesteś jego właścicielem. Ale warto zapytać w korespondencji dotyczącej Twojego wniosku o Allegro Protect
Zwrot to nie był próbowałem w ten sposób w sensie że nawet ja opłace przesyłkę czy coś ale nic lipca twardo że 14 dni później dyskusja tam też nic zero twardo że nie przyjmą tego towaru choć nawet nie był używany ani nic chciałem to na reklamacje bo przysługiwało mi 2 lata na to odrzucili i wtedy akurat mogłem skorzystać z allegro protect od to cała historia z tym że nic po prostu nie napisali co mam z tym zrobić odesłać do sprzedawcy ja nie chcę mieć jakiś problemów czy więcej kłopotów wystarczy że już prawie od tej sytuacji osiwialem
@Client:135374173 w tej sytuacji napisz w korespondencji dotyczącej Twojego wniosku o Allegro Protect i zapytaj, czy w tej sytuacji powinieneś odesłać towar do sprzedającego. Zespół odpowiedzialny za wniosek poinstruuje Cię co powinieneś zrobić.
Dlaczego prawie osiwiałeś od tej sytuacji?
@Client:135374173 sprzedawca nie chciał przyjąć zwrotu po terminie, złożyłeś fałszywą reklamacje i odrzucił, i piszesz że nie chcesz mieć kłopotów, przecież to wygląda na wyłudzenie kasy z Protect 😞 jeśli jest tak jak myślę nie powinieneś nic dostać 😞
@Client:135374173 wszystko zależy czy obciążą odszkodowaniem sprzedawcę ?