Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś może mi wytłumaczyć, dlaczego rezultat wyszukiwania i widok jest zależny od tego czy jestem zalogowany, czy nie? Nie mogę wygodnie i w normalny sposób przelgadać ofert kiedy jestem zalogowany, bo z jakiegoś powodu Allegro ogranicza mi rezultaty wyszukiwania. Kiedy jestem zalogowany, brak jest przycisku "Porównaj *** oferty". Zamiast kiludziesięciu lub kilkuset ofert dostaję 1 (słownie: jedną) mimo, że strona z wynikami wyszukiwania "coś wie" o pozostałych wynikach:
szukasz „ YT-38941” 197 ofert
szukasz „t512qcel7” 90 ofert
@root666 zmieniliśmy widok listy wyszukiwania z ofertowego na produktowy. Widzisz ilość ofert w danej kategorii, a są one pogrupowane według oferowanych produktów. Po wybraniu produktu, który Cię interesuje, kliknij w zakładkę "Porównaj X ofert", aby przejść do widoku ofert tego przedmiotu.
Informowaliśmy o tej zmianie w Aktualnościach.
To nie jest rozwiązanie problemu, który sami stworzyliście 🙂 Kiedy nie jestem zalogowany, mam normalny widok produktów i grup i mogę tego normalnie używać. Poza tym, jak to jest możliwe, że podałem tę sama frazę koledze i on będąc zalogowanym na swoim koncie ma inny widok niż ja również będąc zalogowanym na moim koncie? U niego widok jest normalny. Z grupami, tak jak u mnie kiedy nie jestem zalogowany.
Szczęściarz jesteś, że jeszcze masz normalny widok. Pochwaliłeś się to Ci go zabiorą i problem się rozwiąże 😛
Poza tym (jak Katon Starszy) uważam, że wyszukiwanie po opisach i rozgrupowywanie ofert trzeba przywrócić.
No nie wiem. Nam usunęli przycisk "rozłącz te same oferty", ale brak przycisku "porównaj X ofert" pod produktem to już jakiś nowy poziom hardcoru.
Może wstępne testy nowości przewidzianych na grudzień?
No wlaśnie u mnie to nie działa poprawnie kiedy jestem zalogowany. Żeby jak normalny czlowiek czegoś poszukać otwieram inną przeglądarkę i nie loguję się do allegro. To jest poj.....
Tak ma być to nowa szata Allegro.😡
I jak piszą moderatorzy użytkownik szybciej znajdzie tego czego szuka
Wróćcie do dawnego sposobu wyszukiwania bo to niczego nie ułatwia. A sortowanie po cenie straciło sens. Ktoś to w ogóle testował?
@tepes1 my to testujemy, i według najnowszych badań wszyscy są zadowoleni😀
Wspaniale działa to wyszukiwanie. Nie ma co🤣