Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Piszę bo ani hinty googlowane, ani wypokowe js, ani nic już nie działa z podanych w zeszłym roku.
Jak teraz rozdzielać te **piiip**yczne grupy? Pomijam fakt "**piiip**istego" grupowania, ale, **piiip**a, nie można nawet złapać oferty która ma najkrótszy czas do skończenia, nijak sortowanie z tym nie współgra - jedno na morde wypluwa, a to, że oferta za 5 minut wypada, to trzeba wejśc w 3 grupe z miniaturą jednej oferty, a tam dopiero będzie oferta "za 5 minut".
Sie jeszcze bardziej uwsteczniajcie w strone **piiip**o-**piiip**ową, to idealnie im rynek otworzycie. Jeden zlepszych portali to był, ale odkąd chinczzyków wpuszczacie z botami i pozwalacie na coraz więcej syfu, to już się nie chce tu sprawdzać niczego.
Ma koś workaround obecnie działający?
@krzych1719 proszę Cię o zachowanie kultury wypowiedzi.
Obecny widok wyników wyszukiwania prezentuje konkretne produkty zamiast ofert. Lista ta jest krótsza, co ułatwia wybór przedmiotu. Po przejściu do zakładki "zobacz X ofert", pojawią się wszystkie oferty danego produktu i tu możesz skutecznie użyć opcji sortowania.
"co ułatwia wybór przedmiotu" - ale to opinia jakiejś nowej pani do projektu zatrudnionej, której nie można się sprzeciwić bo po znajomości wzięta, czy te słowa mają jakąś podstawę? Jakieś może badania preimplementacyjne (bo wiemy dobrze ile warte są wymuszane popupem oceny postimplementacyjne) potrzeb/satysfakcji, wraz z metodyką?
Czy jedziemy na 'tak nam napisali, więc trust me, bro"?
Bo u siebie nie widzę zastosowania, tym bardziej jak to teraz w ogóle zlaężne jest od czyjejś chęci wypełnienia forma, niby w jaki sposób ma to mi rzeczywiście ułatwić wybór jak jest syf? posiadam w myszce scroll, więc nie robi mi 40 grup po 4 oferty, czy 160 jedna pod drugą. A jeśli szukam oferty nie ważne jakiego producenta i chcę posortować, to ta obecna **piiip**ista funkcjonalność nie pozwala mi na to, bo na podsumowaniu grupy i tak się wyświetla nie to co chcę, wewnątrz order jest ewidenie niezależny.
Jak już syf musicie wpychać nam do mordy, to dajcie chociaż wybór w jakiej formie to się wyświetla, już ttotalnie wywalone widze na usera, bo wprowadzenie wyboru by zbyt uwydatniło zdanie ludzi na temat takiej obecnej de-organizacji zorganizowanej,