Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Mam na swoim koncie Allegro kupon kwotowy. Jeżeli kupię za min. 59 PLN, to zapłacę o 15 PLN mniej.
To jest jasne i proste.
Przykład: Kupuję 2 rzeczy łącznie za 61 PLN, płacę o w/w 15 PLN mniej, a potem chcę zwrócić 1 zamówioną rzecz, która kosztuje 45 PLN.
Jak to zostanie rozliczone? Dostanę zwrot 45 PLN, czy 30 PLN (45 minus 15), czy też te 15 PLN będzie rozliczone jakoś proporcjonalnie?
Adam
@adaho1 Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
I jak tam?
Jakieś wieści?
Myślałem, że to tylko dla mnie jest trudne zagadnienie....
@adaho1 jeżeli przy zakupie wykorzystasz kupon, a następnie zwrócisz część towaru z opłaconej w ten sposób transakcji, system automatycznie wyliczy zwrot części pieniędzy na rachunek bankowy, a pozostała kwota odświeży się w formie kuponu.
🤗🙄
Czy Twoja odpowiedź oznacza kupon zostanie rozliczony proporcjonalnie pomiędzy obie zakupione rzeczy i część kuponu przypadająca na rzecz zwracaną wróci w formie nowego kuponu do ponownego wykorzystania?
Jeżeli tak, to jaki będzie termin ważności nowego kuponu?
Jeżeli nie, to rozumiem Twojej odpowiedzi.
Proporcjonalnie do zakupu, a kupon (nie kupon) ważny 14dni w zakładce "Twoje zniżki" do wykorzystania podczas płatności.
@adaho1 proporcjonalnie pomiędzy zakupione rzeczy, najpierw zwracamy "gotówkę", a pozostała kwota wraca jako kupon.
Ważność kuponu zależy od tego jaki to był kupon, jeśli monetowy, to będzie ważny przez 14 dni.