anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rozrachunki transakcji Allegro w Ksiegach Handlowych

photin
#7 Wielbiciel#

Co miesiac jest problem z rozrachunkami Allegro.  Opisy transakcji nie umozliwiaja zidentyfikowania jednoznacznego transakcji. Np. w **piiip** mam w Opis, ID transakcji unikalny i moge go wyszukac na stronie Zakupow w ciagu 1s..

W Allegro trzeba szukac po kwotach, ale.. przy zakupie kilku rzeczy, Allegro laczy zakup w 1 platnosc, i teraz zgryz ze znalezieniem, w ktorym przelewie jest transakcja..

Przy kilku zakupach dziennie, to juz duzy bol i ciagly bol w kazdym miesiacu.. znaczna strata czasu!

Czy tak trudno ID aukacji/transakcji wrzucic w Opis Przelewu/Karty?

KK

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@photin dziękuję za twoją sugestię! Łączną kwotę przy zakupie kilku produktów, od różnych sprzedawców znajdziesz w zakładce Moje zakupy. 

Kliknij dany zakup, a następnie rozwijając szczegóły zakupu, będzie widoczna zapłacona kwota z informacją, że jest to łączna płatność od kilku sprzedających wraz z numerem płatności oraz datą.

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

photin
#7 Wielbiciel#

Dzieki!, nie wiedzialem ze mozna sprawdzic, ze to jest zakup laczony. Bede uzywal!

Tym niemniej, wciaz nie mozna zidentyfikowac transakcji z wyciagu bankowego, na pierwszym ekranie "Moje Zakupy".  

Trzeba najpierw miec zgrubne podejrzenie, ktore to transakcje, a nastepnie wejsc 2- kliki glebiej.

Allegro w "Moje Zakupy" nie wyswietla calej listy zakupow np. w danym roku..  pokazuje tylko czesc i trzeba przewinac do konca i rozwinac dalsza liste. 

Jesli kliknie sie w Szczegoly, to nie mozna powrocic do listy zakupow w rozwinietej formie..

Wciaz marzy mi sie ID transakcji w polu Opisu na wyciagu bankowym ktory mozna wyszukac szybko na Liscie zakupow!

oznacz moderatorów