anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Skąd biorą się przedmioty do propozycji mailowych?

OutsiderX82
#8 Zapaleniec#

Witam. Dziś dostałem maila z propozycjami niby przedmiotów znalezionych dla mnie. Przedmioty te były całkiem niezwiązane z niczym co ostatnio oglądałem. Kto dobiera te propozycję? Czy są one spersonalizowane czy może dany mail dociera do wielu użytkowników?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

A może domowników!!

oznacz moderatorów

OutsiderX82
#8 Zapaleniec#
Pudło. Tylko ja używam tego łącza.
oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

Nie trzeba osobiście przeglądać by otrzymać genialna propozycje zakupowa ,nawet tu na forum biorąc udział w rozwiązywaniu jakiegoś problemu i wchodząc w linki do aukcji wskazanej przez autora podobne ,wyselekcjonowane pozycje są podsylane jako towar dla ciebie .

oznacz moderatorów

OutsiderX82
#8 Zapaleniec#

Tyle że ja nic takiego nie zrobiłem. Żadnych linków i żadnych nawet kategorii tego typu.

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

No to brak mi już logicznego pomysłu dlaczego akurat takie pozycje ci podsyłają ,może losowo albo według jakiś drabinek sprzedażowych na portalu . 

oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

Dziwne, zwykle przychodzi to co przeglądałeś. Mój facet notorycznie się wnerwia, bo 90% tego to jego własne aukcje xD. A podobno nie można na własnych aukcjach kupować....  Chyba że się dłużej nic nie przegląda to wtedy rzeczywiście potrafią losowo wyświetlić....

oznacz moderatorów

OutsiderX82
#8 Zapaleniec#

No nic, dziękuję wszystkim za podpowiedzi. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów