Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dziś dostałem maila z propozycjami niby przedmiotów znalezionych dla mnie. Przedmioty te były całkiem niezwiązane z niczym co ostatnio oglądałem. Kto dobiera te propozycję? Czy są one spersonalizowane czy może dany mail dociera do wielu użytkowników?
A może domowników!!
Nie trzeba osobiście przeglądać by otrzymać genialna propozycje zakupowa ,nawet tu na forum biorąc udział w rozwiązywaniu jakiegoś problemu i wchodząc w linki do aukcji wskazanej przez autora podobne ,wyselekcjonowane pozycje są podsylane jako towar dla ciebie .
Tyle że ja nic takiego nie zrobiłem. Żadnych linków i żadnych nawet kategorii tego typu.
No to brak mi już logicznego pomysłu dlaczego akurat takie pozycje ci podsyłają ,może losowo albo według jakiś drabinek sprzedażowych na portalu .
Dziwne, zwykle przychodzi to co przeglądałeś. Mój facet notorycznie się wnerwia, bo 90% tego to jego własne aukcje xD. A podobno nie można na własnych aukcjach kupować.... Chyba że się dłużej nic nie przegląda to wtedy rzeczywiście potrafią losowo wyświetlić....
No nic, dziękuję wszystkim za podpowiedzi. Pozdrawiam.