Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś może wie czy jest zgodne z regulaminem sklepów podnoszenie ceny w weekend (czy na pojedyncze dni). Mam taką sytuację że przymierzałem się do zakupu dość drogiego urządzenia. Znalazłem je w PT u sprzedawcy w cenie 1900 zł. Zrobiłem sobie zakładkę z linku żeby sprawę przemysleć. W SB postanowiłem sfinalizować zakup, ale po otwarciu linku cena była już 2000 zł. Pomyślałem że mam pecha, ale że urządzenie jest mi potrzbne a ten sprzedawca i tak miał najtaniej - dokonałem zakupu. Zakie było moje zdziwienie gdy w PN otworzyłem ponownie ten "chwilowy" link na pulpicie i cena była znowy 1900 zł. Czy taka operacja jest zgodna z regulaminem.?
@PiotrCichy Piotruś ,,, mamy wolny rynek , ruch cen jest naturalnym czynnikiem nie tylko tu na allegro .
@PiotrCichy Z czyim regulaminem niby powinna być zgodna cena? Z regulaminem sprzedającego, regulaminem twoim jako kupującego czy regulaminem Allegro?
Możesz doprecyzować pytanie?
A czy nie prościej po prostu poczytać trochę, można przeczytać nawet regulaminy.
Prawo mówi że towar jest tyle wart ile ktoś jest gotowy za niego zapłacić.
Obserwowalem jeden towar ktory sprzedawal oficjalny sklep Allegro (zwyzki, obnizki). Też były wahania przez weekend łącznie z sytuacjami, ze dana rzecz znikała na kilka godzin.
Dla mnie totalny bezsens.
@PiotrCichy Allegro samo twierdzi że wszystko robią dla dobra klienta tylko pojąć tego się nie da gdzie tu to dobro . Swoją drogą jakbyś nawiązał kontakt ze sprzedawcą przed kliknięciem zakupu to też byś kupił taniej.