Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę kupić drobną rzecz kosztującą poniżej 40zł. Wybieram opcję sortowania od najtańszych z dostawą i pokazują się przedmioty najtańsze z opcją smart. Nic mi to nie daje, bo i tak nie mogę skorzystać ze smarta skoro wartość jest poniżej 40zł. Czy da się to zrobić tak żeby sortowanie nie uwzględniało smarta?
Ja nie widzę takiej możliwości, musisz chyba szukać miejsca, gdzie Smart na liście się kończy.
ale nie chodzi o to żeby całkiem pomijać oferty ze smartem, bo teraz większość ma smarta. Chodzi tylko o to żeby przy sortowaniu po koszcie dostawy pomijać smarta w danej ofercie a brać następną pod względem kosztu opcję dostawy. Bo bez takiej funkcji cała opcja sortowanie po koszcie dostawy, przy zakupach poniżej 40zł jest o kant d....y
@pppzzz Nie, nie ma takiej opcji sortowania. Natomiast to, że w ofercie jest dostępna darmowa dostawa Smart! nie powoduje, że nie widzisz kosztu przedmiotu + przesyłki przy sortowaniu od najniższej ceny z dostawą. Jak na tym przykładzie:
Oferty są posortowane od najniższej ceny z dostawą do najwyższej i widzisz te ceny. Doliczony koszt dostawy to najniższa cena przesyłki dostępna w ofercie.
No faktycznie, nie zauważyłem tego bo miałem włączony kafelkowy wygląd listy a tam nie ma informacji o koszcie z wysyłką. Nawet nie wiem jak mi się to przełączyło na te kafelki, myślałem że po prostu zmieniliście wygląd listy i nie da się wrócić z powrotem do starego wyglądu. Dzięki za info 😉