Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
pani shpppingo sklep allegro kłamca . pani jest obrażliwy na shoppingo . pani paulina mam pomoć mi na zamówienie to numer oferty 17317448064 . pani shpooingo nie umyślne to spodowodować do kary
Eeeee no, pomysł wg mnie do akceptacji 🙂
Nikt z nas tego jeszcze nie wymyślił ,genialne.🙂
To Qutlet. Nie licz na jakość jak u producenta. Część rzeczy mają gorszą, część dobrą. Co nie pasuje to bierzesz i odsyłasz.
Kupowałam u nich w sumie 8 razy, ostatnio w sierpniu. Czy odsyłałam wszystko czy prawie nic nigdy żadnego problemu ze zwrotem nie miałam. Więc raczej nie jest tak źle jak piszesz. Nikt mnie nigdy nie obrażał przy tym...
Uszkodzonych nigdy nie trafiłam, choć wiadomo mogą czasem coś przeoczyć.
Największym problemem są rozjechane rozmiarówki przeważnie rzeczy z BOOHOO, to loteria i 2/3 do zwrotu. Kasę oddawali szybko.
Więc w sumie nie rozumiem o co tyle krzyku...
W sumie napisałabyś konkretnie o co chodzi to byśmy podpowiedzieli. A jak tak pokrzyczysz to sprzedawca też zaczyna działać pod wpływem stresu i inaczej reaguje... I nikt inny też nie doradzi.
ja krzyrzy pani shpppingo . też krzyrzy bo można produkt jest komplety . pani shpppingo jest nie dobry nie umyślne to spodowodować to kary . zgłośc policje na allegro shppingo
Jak nie było dobre to trzeba było zwrócić. Ceny mają niższe, bo to qutlet, wtedy trzeba się z ewentualnymi zwrotami liczyć. Oni kasę bez problemu po kilku dniach oddają. Krzyczenie na siebie nie ma sensu. Moja córka ma od nich większość ulubionych Tshirtów, syn też z połowę rzeczy ma od nich, u męża też coś się znajdzie. Przyjeżdża duża paczka. Dzieci przymierzą. Co nie pasuje następnego dnia zwracam. Czasem większość pasuje, czasem nie pasuje nic. Nie ma problemów i nikt nigdy nie krzyczał.
@Client:107523492 i wróciły wspomnienia 😀 , MY-FREND !! przypomniałeś mi się starokomunistyczne telegramy 🤣