Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
UWAGA !!!
Sprzedający [edycja] nęka Kupujących po zakupie ... niezadowolony z komentrzy dzwoni, nawet w dni wolne od pracy i chce wpłynąć na ich zminę. Nie polecam ... odradzam jakikolwiek kontakt.
Client:98572120 - cuś mi mówi że numer nie miał kierunkowego 0-61 🙂
@Client:87670489 Pracownicy Allegro nigdy nie dzwonią do Kupujących w sprawie usunięcia komentarza, chyba, że Kupujący ma jakiś problem i sam zamówi taką rozmowę przez naszą stronę kontaktową.
A jednak zadzwonił ktoś, kto się podał za pracownika Allegro.
@Client:87670489 podawać się każdy może, nawet prezydent czy prezes allegro może zadzwonić a czy faktycznie tak było 😉
Zapewne sprzedawca wpadł na tak genialny pomysł ;(
Wcale bym się nie zdziwiła. Nie da się przez telefon sprawdzić czyjejś tożsamości. Jak ktoś mi mówi, że ,,sewis Allegro,, to uznaje ,że to prawda. Jeden oszust goni drugiego.
@Client:87670489 Oszust mógł zadzwonić, jednak ten oszust nie miał możliwości usunąć Twego komentarza. Komentarz musiał być niezgodny z regulaminem. Nie widzę tu innej możliwości. Allegro nie jest skłonne do usuwania komentarzy.
@Client:87670489 - żeby "oszust" mógł oszukać, musi trafić na podatny grunt. Jeśli "na huki" wymusił od Ciebie usunięcie komentarza, to może oznaczać, że jednak było tam mało łagodnie, a może i mało obiektywnie aby nie powiedzieć mało prawdziwie.
No to tyle lat i ten sam osobnik robi to samo...właśnie mam to samo z człowiekiem, straszy, szantażuje i widzę że w odpowiedziach chyba używa tego samego Niku bo też pytałam społeczność i to samo konto zdaje się odpisało. Zastanawiam się czemu allegro nic z tym nie zrobiło
Dziękuję. Już poprosiłam ponownie o zajęcie się kontaktem tego sprzedającego że mną.
Może się wytłumaczę z postu wcześniej.
Allegro zdecydowanie szybko, efektywnie zakończyło kontakt tego Pana że mną jako sprzedawcy- klient. W dyskusji kończącej Pan nadal wymuszał zmianę opinii, ale nie dałam się wciągnąć. Po przesłaniu dowodu nadania paczek Pan nadal wymuszał. Dyskusje zamknęłam i tyle. Tak myślałam.
Niestety nadal się sprzedawca kontaktuje przez Allegro że mną. I to kwestia w której myślę że nie poniósł żadnej konsekwencji. Po iewaz sposób jaki naciska na zmianę łapki w górę ( bojąc się konsekwencji łapki w dół) wskazuje że to nie pierwsze takie wymuszanie. Nie przejmując się nic a nic nawet wezwaniem ze strony Allegro na wyłączny kontakt w dyskusji że mną i tylko o dogadanie kuriera. Myślę że powinien być pod lupą jako że ma super sprzedawcę i to jest dla mnie ogromny szok.
napisałeś jakieś bzdury pod adresem sprzedawcy i czujesz się poszkodowany
bo ktoś poczuł się urażony, że pod jego nazwiskiem figurują jakieś obelgi i to zmniejszyło mu sprzedaż
nowe , nie znałem
art 23 kc znasz?
Artykuł 23 Kodeksu cywilnego (KC) dotyczy dóbr osobistych, które są niemajątkowymi wartościami chronionymi prawnie, takimi jak zdrowie, wolność, cześć, nazwisko, wizerunek, tajemnica korespondencji czy twórczość. Dobra te są niezbywalne i przysługują każdemu człowiekowi, a także osobom prawnym. Ochrona dóbr osobistych trwa niezależnie od innych przepisów, a ich naruszenie może prowadzić do żądania usunięcia skutków naruszenia, zadośćuczynienia pieniężnego lub naprawienia szkody majątkowe
art 212 kk znasz?
chcesz zakończyć próby mediacji przez sprzedającego - wyślij go do sądu, niech tam dochodzi swoich roszczeń