Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłam w atrakcyjnej cenie zestaw sztućców 70% zniżki.Po opłaceniu zakupu dostałam zwrot pieniędzy z informacją od sprzedawcy ,że towar został sprzedany na innej platformie i już go nie posiada. Przełknęłam to.Po jakimś czasie zauważyłam ,że sprzedający sprzedaje te sam towar na Allegro i innej platformie sprzedażowej tylko z wyższą ceną.Zgłosiłam sprawę do Allegro - zero reakcji bo przecież dostałam zwrot pieniędzy a w międzyczasie aukcja została usunięta przez sprzedawcę.Wystawiłam odpowiedni komentarz dotyczący zakupu i nieistniejące sztućce znowu są na Allegro !!!! Dlaczego sprzedawca nie ponosi żadnej odpowiedzialności.
Zakup na AL? Wg prawa ma obowiązek wysłania towaru ale jak zwrócił środki....nic nie zrobisz, zostaje sąd.Na zwykłym Allegro masz możliwość wystawienia odpowiedniego komentarza.
Oczywiście wystawiłam aby ostrzec innych .W odpowiedzi sprzedawca wykazał się wielkim poczuciem humoru i porównał mnie do jakiejś zwariowanej ,słabej ,kaszlącej Krystyny która uwzięła się na niego ,prowadzi śledztwo ale potrafiącej powalić byka.
@czekolada17 Dobrze, że wystawiłaś odpowiedni komentarz. Teraz otwórz jeszcze Dyskusję; https://allegro.pl/dyskusje/nowa i w niej poproś o pomoc Allegro, domagając się dostawy towaru, zgodnie z zawartą umową. Jeżeli Allegro Ci nie pomoże, zamknij po 14 dniach Dyskusję jako nierozwiązaną - to oprócz komentarza negatywnie wpłynie na jakość sprzedaży tego sklepu, więc może w przyszłości zacznie się wywiązywać z zawartych umów. Oczywiście możesz też sądownie domagać się wydania rzeczy w cenie zakupu.
Odpowiedź do komentarza możesz zgłosić do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201 Jeśli jest obraźliwa i narusza zasady, Allegro ją usunie, a Twój komentarz pozostanie.
Witam .Za Pana lub Pani radą skontaktowałam się ponownie z Allegro. Odpowiedź sprzedawcy do mojego komentarza została usunięta .Otrzymałam też obietnicę ,że sprawa zostanie dokładnie prześwietlona. Dziękuję.