Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Musisz uzbroić się w cierpliwość:
Jeśli sprzedający dodał Cię do tej zakładki, pozostaniesz w niej maksymalnie 180 dni. Po upływie tego czasu automatycznie usuniemy Twój login z zakładki. Oznacza to, że ponownie będziesz mieć możliwość zakupu u tego sprzedającego.
Nie do końca to tak jest , sprzedawca musi mieć odnotowane minimum 3 transakcje z klientem , aby mógł go dodać do nieaktywnych , konieczne jest przy tym podanie powodu , to działa od końcówki czerwca .
A co moge zrobić jak sprzedający nie podał powodu ? Tylko napisał mi że mu sie to nie podoba że zwracam przedmiot, bo w tym momencie ktoś inny mógłby chcieć go kupić ?
@WebSpideyJV Masz powód, nie chce żebyś mu zwracał. Ja bym sobie poszukał innego sprzedającego.
Ty chyba serio jesteś odklejony od rzeczywistości, to że ktoś nie chce żebym coś zwracał to co z tego ? mam prawo do zwrotu w ciągu 14 dni, a on łamie prawo utrudniając mi zakupy
@WebSpideyJV Szkoda obijania palców o klawiaturę > właśnie przez takich kupujących i zwracających "bo mam prawo" ceny idą w górę > kupującemu się wydaje, że mu wszystko wolno.
@WebSpideyJV no to jak utrudnia Ci zakupy, to po co chcesz dalej je u niego robić? 😂
I nie, nie może od tak Cię zbanować, musisz mu 3 razy zrobić przykrość.
Niemniej, poszedł Ci na rękę - ja bym był wdzięczny. 😉
A pochwal się jeszcze z jakiego powodu - zamówienia dla żartów? Nieodebrane pobrania? Czy może negacik jakiś? 😂🤔
@WebSpideyJV I dobrze > po co chcesz drugi raz kupować? > żeby znowu zwrócić i narazić sprzedawcę na koszty?
To po co ja chce kupować to jest moja sprawa, mam ci sie tłumaczyć ze swojego życia i z tego dlaczego i co kupuje ? serio ?
Widocznie trafiłeś na czarną listę sprzedawców i tyle.
@WebSpideyJV Coś kręcisz. Sprzedawca nie ma możliwości wprowadzenia ograniczeń po jednym zakupie. Musiałeś mu zaszkodzić co najmniej trzy razy
Rzuć okiem na inne posty stare wpisy zgłaszającego. No jest problematyczny.
Problematyczni to są tacy jak ty, którzy nie rozumieją że sprzedający łamie prawo, artykuł 135 nic nie mówi o liczbie kupionych przedmiotów
Art 135 dotyczy sprzedazy stacjonarnej w necie to ty se zdjecie widzisz a nie towar na półce. Nie ma zastosowania ten przepis.
Nie podpowiadaj mu, niech zgłosi sprawę do phrokuratury.
@az1rael Po prostu odezwała się urażona duma > jak to mógł MI odmówić sprzedaży > a ja tak chciałem sobie pokupować i pozwracać bo "mam prawo" i nudzę się😆
Nawet trolla poderwał Twój wpis
A po co mnie od razu pomawiasz ? ja zrobiłem jeden zakup, a nie kilka, więc jak nie znasz prawa obowiązującego w Polsce, to chociaż nie pisz, skoro i tak nie pomożesz
@WebSpideyJV jakbyś zrobił tylko jeden zakup system allegro zablokowałby sprzedawcy możliwość dodania Twojego nicku do nieaktywnych , po pierwszym zakupie zwyczajnie NIE DA SIĘ go zabklokować .