anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

sprzedający podał godz graniczną a nie wysłał

kamil-8991
#2 Obserwator#

Witam, sprzedający podał godzinę graniczną do której można kupić aby wysyłka byla tego samego dnia, warunki spełnione (20min. przed tą godziną) a wysyłki brak, tylko że na tym mi zależało. Można coś z tym zrobić? (tak pisałem do niego ale czekam na odp) 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

komis-bell
#21 Demiurg#

Czasu nie cofniesz więc pozostaje poczekać lub zrezygnować z zakupu 😉

oznacz moderatorów

kamil-8991
#2 Obserwator#

to wiem tylko zostaje bez zakupu i z zablokowanymi pieniędzmi, bardziej mi chodziło czy allegro coś z tym może zrobić

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@kamil-8991 najpierw sprawdź czy ta godzina dotyczyła przewoźnika którego wybrałeś ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

datsun1931
#9 Pomysłodawca#

W te 20 minut moze go cisnelo, musiał do klopa i nie zdazyl spakowac, ludzie dajcie zyc, wysle jutro i po krzyku.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@kamil-8991 sprawdziłam zamówienie i widzę, że przewidywany czas dostawy jest na 6 czerwca. 

Dla zamówienia o numerze 368cd100-4151-11f0-9bca-8d02497d3cc3 - wybrałeś metodę dostawy Paczkomat InPost. Zamówienie złożyłeś o 16:36, natomiast sprzedający dla dostaw InPost ustawił czas "kup do 13:00 - jutro w punkcie" (sprawdzisz to na stronie oferty w zakładce dostawa). Dodatkowo informację o przewidywanym czasie dostawy wyświetlamy podczas składania zamówienia, przy wyborze metody dostawy oraz w szczegółach zakupu. 

W ofercie, z Twojego zamówienia opcja "kup do 17:00 - jutro w punkcie" dotyczyła dostaw realizowanych przez DPD. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów