Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś z Was kupował 25 - 26 lipca laptop MSI w okazyjnej cenie i nie otrzymał towaru?
Chociaż niedawno w lombardzie był z GTX 1050 za 1700, więc ta cena wcale nie była zaniżona z kosmosu a okazje się zdarzają - teraz taki lapek jest za około 2100, on wystawił za 2000 a tylko na weekend obniżył cenę, bo potrzebował kasy, więc moja chciwość wzięła górę 🙂
@izka801 Bierz kasę jak chce oddać i poszukaj innego.Kupuj raczej na Allegro, a nie lokalnie - to jeden wielki Cyrk.
Dzisiaj, po tym jak założyłam mu dyskusję i zwyzywałam od niepoważnych pewnie kasy tak szybko nie odda. Ja jestem miłosierna - dam mu czas do jutra. Dobrze by było jakby się znalazła osoba od tego MSI GT70
@izka801 A jeszcze jedno- w dyskusjach przez formularze nie używaj brzydkich słów i nie obrażj, to działa na twoją niekorzyść.
@izka801 Okazje na Al i na odległość się nie zdarzają.
Rozumowo to ogarniam 🙂 ale chytrus we mnie roztaczał wizje jak sobie będę grać na tym lapku we Wieśka na ustawieniach High-Uber 🙂
@izka801 ale chytrus we mnie roztaczał wizje jak sobie będę grać na.... I co poszedł teraz na urlop?
Chytrus każe mi jechać do niego 300km i odebrać osobiście, bo taką formę musiałam wybrać nie płacąc przez allegro.
Oczywiście chodzi mi o chytrusa we mnie a nie o tego cwaniaka sprzedającego.
@izka801 Na stówę - obaj są w zmowie
Trafił chytrus na chytrusa i obydwaj są przeciwko mnie
@izka801 No nic- oby ci się udało jakoś pozytywnie, rozwiązać ten problem
Dzięki za pomoc i cenne rady chłopaki! Zobaczymy jak się sprawa rozwinie jutro.
Powodzenia.
Dzięki