Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłam przedmiot opłaciłam na poczcie sprzedawca twierdzi że pieniędzy nie ma a ja mam pokwitowanie co robić?
@Client:39853890 Z takim przelewem tradycyjnym to często bywają kłopoty, idzie on do 5dni i dojdzie jak wszystkie dane są wypełnione prawidłowo, kontaktuj się tam skąd wysyłałaś albo operatorem platnośći.
@Client:39853890 domyślam się, że chodzi o zamówienie nr 416124a0-7f75-11ed-9f9a-e7cc1bfd9b45. Zamówienie zostało złożone 19.12.2022, prześlij proszę potwierdzenie wykonania przelewu na adres spolecznosc@allegro.pl sprawdzę, czy dane są poprawne.
MAM IDENTYCZNY PRPB;EM PORAZ WTRÓRY PŁACĘ PRZELEWY POCZTA BIERZE PROWIZJĘ ZA WPŁATY OD SUMY I TO NIE MAŁO .WPŁACIŁEM RAZ WRÓCIŁO TERAZ Z OSOBNA I MYŚLE ZE BEDZIE PODOBNIE
@bonzo1111 prześlij proszę potwierdzenie przelewu na adres spolecznosc@allegro.pl, sprawdzę co powoduje problem.
Zamówiłam przedmiot opłaciłam na poczcie sprzedawca twierdzi że pieniędzy nie ma a ja mam pokwitowanie co robić? TERAZ PO RAZ DRUGI POCZTA KASUJE OD SUMY WPŁATY I TO NIE MAŁO ,CZAS LECI A TOWARU NIE MAM ,
MOŻE PO STAREMU PŁACIĆ ,,PODAJ PAN NR RACHUNKU ,,ALE CZY BĘDZIE PRZY WIEKSZYCH SUMACH BEZPIECZNIEJ
Taki przelew tradycyjny idzie do 5dni, jeżeli nie dotarł to musisz się udać na pocztę albo do operatora płatności.
TA NA POCZTĘ PUJDĘ TO I PRZY OKAZJI SPRAWDZE KONTO A TAM PEWNIE ZONK PIENIĄDZE WRÓCIŁY. DO- MODERATOR 06,12 .22 WPŁACIŁEM PAYU I ZWROTU NIE MAM
@bonzo1111 zakupy z 6.12.2022 mają status płatności "zakończona", więc przelewy za zamówienie nr ef5e8982-757f-11ed-8ac3-9ba2a0dcdc11 zaksięgowały się poprawnie.
dwa razy zapłaciłem za ten prz3dniot
2 razy przelewem tradycyjnym?
tak
@bonzo1111 w takim razie prześlij proszę potwierdzenia obu tych przelewów na adres spolecznosc@allegro.pl, będę to wyjaśniać.