anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedający wysłał paczkę po zwrocie pieniędzy z allegro protect

MAMY ROZWIĄZANIE!
pzzp555
#8 Zapaleniec

Kupujący nie wysłał paczki po tygodniu,nie wypowiadał się w dyskusji więc allegro protect zwróciło pieniądze,a sprzedawca po zakończeniu dyskusji wysłal paczkę.Co w tej sytuacji zrobić?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@pzzp555  jak kupujący miał wysłać paczkę której nie otrzymał🤔,  dlaczego sprzedający wysłał paczkę po zwrocie z AP i najważniejsze, jakim cudem kupujący dostał rekompensatę, jeśli nie wypowiadał się w dyskusji🙄

Prosimy jeszcze raz i tak jakoś bardziej chronologicznie😉

oznacz moderatorów
pzzp555
#8 Zapaleniec

Sprzedający,przepraszam za pomyłkę.W środe minol termin wysyłki,zalożylem dyskusje.Sprzedajacy napisał w czwartek że wyśle ta paczkę w piątek po tym już się nie odezwał i paczki nie wysłał poprosiłem o pomoc allegro złożyłem po 7 dniach od zakupu wniosek do Allegro protect.Pieniądze zwrociło allegro a sprzedajacy wysłał paczkę po zakończeniu dyskusji.

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@pzzp555  no to teraz zależy, czy sprzedający został obciążony kosztami przez AP, czy nie 🤔

oznacz moderatorów
pzzp555
#8 Zapaleniec

No ja zwrot środków otrzymałem z AP,więc co teraz zrobić odesłać przesyłke kiedy do mnie dotrze?

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@pzzp555  a sprzedający otrzymał taką informację🤔

KOGIEL_T_0-1751296044729.png

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@pzzp555  czy taką🤔

KOGIEL_T_0-1751297360285.png

oznacz moderatorów
musashi2007
#13 Ambasador

@pzzp555 Jeżeli nie chcesz już tego towaru to po prostu nie odbieraj przesyłki. Jeżeli chcesz go zatrzymać to napisz do Sprzedawcy i poproś o dane do przelewu i te pieniądze mu wyślij.

oznacz moderatorów