Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący nie wysłał paczki po tygodniu,nie wypowiadał się w dyskusji więc allegro protect zwróciło pieniądze,a sprzedawca po zakończeniu dyskusji wysłal paczkę.Co w tej sytuacji zrobić?
@pzzp555 jak kupujący miał wysłać paczkę której nie otrzymał🤔, dlaczego sprzedający wysłał paczkę po zwrocie z AP i najważniejsze, jakim cudem kupujący dostał rekompensatę, jeśli nie wypowiadał się w dyskusji🙄
Prosimy jeszcze raz i tak jakoś bardziej chronologicznie😉
Sprzedający,przepraszam za pomyłkę.W środe minol termin wysyłki,zalożylem dyskusje.Sprzedajacy napisał w czwartek że wyśle ta paczkę w piątek po tym już się nie odezwał i paczki nie wysłał poprosiłem o pomoc allegro złożyłem po 7 dniach od zakupu wniosek do Allegro protect.Pieniądze zwrociło allegro a sprzedajacy wysłał paczkę po zakończeniu dyskusji.
@pzzp555 no to teraz zależy, czy sprzedający został obciążony kosztami przez AP, czy nie 🤔
No ja zwrot środków otrzymałem z AP,więc co teraz zrobić odesłać przesyłke kiedy do mnie dotrze?
@pzzp555 Jeżeli nie chcesz już tego towaru to po prostu nie odbieraj przesyłki. Jeżeli chcesz go zatrzymać to napisz do Sprzedawcy i poproś o dane do przelewu i te pieniądze mu wyślij.