Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zakupiłem towar który nie odpowiadał kolorem z oferty-sprzedawca grozi mi za negatywny komentarz
@herrmlick69 napisał(a):
@gdvorek Odsłoń nam zdjęcie, dzięki.
@drekenzes proszę.
Taki piasek kupywałem 20kg za 15 zł w markecie budowlanym, zapytaj o płukany piasek do farb strukturalnych, jest to 100% biały piasek kwarcowy ekologiczny i płukany. Zwróć uwagę też na barwę oświetlenia w akwarium.
OŚWIETLENIE MAM ORYGINALNE JASNE BIAŁE,BĘDĘ POSIADAŁ BIAŁY PIASEK DO PORÓWNANIA ALE MUSZE ZACZEKAĆ
OŚWIETLIŁEM GO JASNYM SWIATŁEM I JEST DALEJ KOLOR KAWY Z MLEKIEM-mam pytanie bo może ja inaczej widzę ,czy jest różnica między ofertą a towarem/
@herrmlick69 Dwa cytaty z treści oferty:
"Nasze podłoże nie jest krystalicznie białe"
"Zwracamy Państwa uwagę, że kolor żwirku lub piasku może się nieznacznie różnić od tego przedstawionego na zdjęciach. Powodem tego mogą być między innymi ustawienia monitora, jak i fakt, że jest to produkt naturalny. Mimo że pozyskiwany jest z jednego źródła, poszczególne partie mogą się nieznacznie od siebie różnić."
Twoje zdjęcie jest dla nas póki co niewidoczne - musi je zatwierdzić moderacja.
@mdrogeria takie sytuacje mają miejsce, więc o takich piszę tu, ale dziękuję za czujność.
Kujący jak najbardziej może dochodzić swoich praw, są nawet kancelarie zajmujące się stricte tym tematem. Z tego co widzę produkt ma bardzo dobre opinie i to jest również na korzyść sprzedającego.
Tutaj można zasięgnąć lektury: