Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Zakupiłem Emolium do kąpieli za 31,99zł po czym na drugi dzień sprzedawca anulował zakup ze względu na brak towaru (tak napisał). Okazuje się, że to kłamstwo ponieważ aukcja nadal trwa, a towar jest już za 42,73zł czyli za ponad 10zł więcej. Czy taki sprzedawca nie powinien być zablokowany na Allegro? Przecież to jawne oszustwo i naciąganie klienta. Dodam, że negatywne komentarze, które ten sprzedawca ma, także dotyczą podobnych sytuacji. W jednym komentarzu ktoś napisał nawet, że chciał aby dopłacić do towaru bo inaczej nie wyśle. Allegro powinno takich sprzedawców eliminować!
@Arek1977r jak oddał kasę to allegro nic mu nie zrobi bo nie będzie wnikać czy miał czy nie miał towaru czy z nową dostawą wystawił drożej etc możesz zostawić negatyw spadnie mu jakość sprzedaży i może bana wyłapie a możesz iść do sądu z powództwem cywilnym i po 2 latach szarpaniny wygrać
@Arek1977r Sprzedający nie może anulować zakupu, może zwrócić Ci środki, od kogo kupiłeś?
Pieniądze są chyba zwrócone bo dostałem wiadomość w tej sprawie. Mi chodzi o to podejście sprzedawcy. Dla mnie to jest niepojęte aby tak jawnie kogoś robić w balona.
Sprzedawca źle zrobił ale trzeba spojrzeć z drugiej strony.
Firma?
@Arek1977r Też możesz mu wystawić komentarz.😶
Ja tam bym się cieszyła. Pół roku dzieciaka w tym kąpałam i nie wielki efekt. Aż się znajoma w łeb popukała i powiedziała "kup ten z ziajki" i miała rację 3x tańszy i działał też 3x lepiej xD.
A sprzedawca pewnie w dropshopingu, jak się cena w hurtowni zmienia to dopiero jak się zorientuje to dostosowuje...