Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Mam problem ze sprzedającym [edycja]. Kupiłam kiedys od tej firmy lampę sufitową, Teraz chcę kupic dwie lampy podłogowe ale, by zrobic przelew, mam blokadę i pisze,ze mam skontaktowac sie ze sprzedawcą bo zablkował mnie i nie mogę zrobic transakcji. Kontaktowalam sie choc kontakt jest bardzo utrudniony, Odpowiedziano mi,ze nikt nie wie jak to sie stało i,ze nie wiedzą jak odblokować mnie.A ja bardzo potrzebuje te 2ie lampy z tej firmy.I nie wiem skad taka blokada jak zadnej opinii im nie wystawiłam.Proszę o pomoc z ta blokadą. Asia
@Client:47423882 kup z innego konta 🙂 Poproś znajomych rodzinę 🙂
Jak sprzedawca Cię nie odblokuje to mu tego nie zrobimy, allegro też nie ma takiej mocy 😞
Rozmawiam z nim, on nie wie jak.
@Client:47423882 głupa pali bo zapewne coś musiałaś przeskrobać że Cię dodał 🙂
podeślij mu instrukcję https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/problemy-transakcyjne/co-to-jest-zakladka-moi-nieaktywni-...
@kostas11: niekoniecznie. U jednej firmy u której coś kupowałem (a kontakt był rewelacyjny) dostalem bloka. Jako, ze tydzien wczesniej bylo all ok pisze @. Za godzine telefon z przeprosinami, ze czasami ich system blokuje uzytkownikow jak za duzo wiadomosci przesylają.
Ale to wyjątek. Klasa sama w sobie (mam na mysli firmę).
Wlasciciel chcial dac mi rabat na ponowny zakup ale odmowilem.
I tak zrobil wiecej (wyszukanie towaru dla mnie, wysylka innym transportem niz wysylaja itp.) niz wszystkie firmy u ktorych dotychczas kupowalem (na Allegro).
Dodał Cię do CL, a spróbuj z innego konta i będziesz wiedział wszystko. Jak wcześniej kupowałeś i nie możesz to udaje że nie wie o co chodzi, może komentarz był dla niego nieodpowiedni.
@Client:47423882 żeby zablokować klienta trzeba wykonać kilka czynności , prostych co prawda ,ale wykluczam możliwość przypadkowej blokady . Jeśli sprzedawca odnalazł ścieżkę do blokady to do jej zdjęcia droga jest identyczna . Jedyną trudnością może być odnalezienie pozycji jeśli lista MNK jest dłuuuga .