Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedawca nagle przestał sprzedawać . Wszystkie oferty zniknęły . Nie wysłał mi towaru , telefonu nie odbiera . Sprzedaż była prowadzona tylko drogą e-mailową . Co mam teraz zrobić , gdzie szukać pomocy
Kupiłeś poza Allegro? Jeśli tak, Allegro Ci nie pomoże, nie otworzysz Dyskusji, nie skorzystasz z Programu Ochrony Kupujących. Musisz zgłosić sprawę na policję.
Wydrukuj sobie korespondencję + dowód wpłaty i zgłoś.
Chciałbym mimo wszystko ,żeby Allegro się dowiedziało o tym i wyjaśniło co się stało z tym sprzedawcą . W końcu sprzedawał przez rok i jeszcze dzisiaj się logował
@grzespiast Dzisiaj się logował? tzn. że miał oferty na Allegro.
Miał , ale dzisiaj niema
@grzespiast Allegro może wie i może sami mu usunęli wszystkie aukcje za lewe transakcje na boku 🤣 😉
@grzespiast Napisz do Allegro w tej sprawie, może coś Ci doradzą; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...
@grzespiast Możesz tylko zgłosić na policje jak transakcje były dokonywane poza allegro. Podaj przynajmniej jego namiary, to Allegro może jeszcze innych uchroni
Gdzie na Allegro szukać pomocy . Gdzie mam to zgłoisić , zeby oni mi cos powiedzieli chociaż
Masz wyżej podany link do kontaktu.
Dziękuję bardzo. Zaraz bedziemy pisać
@grzespiast A towar kupiony na zwykłym czy AL? Masz towar w zakładce "moje zakupy"?
tylko droga e-mail
@grzespiast To błąd, nie powtarzaj go w następnych zakupach, zawsze prowadź korespondencję ze sprzedawcą przez Allegro. Pisz, zapewne pomogą.
@LEW433 napisał że "Sprzedaż była prowadzona tylko drogą e-mailową" 🙂
@ZibiK30 No i co?😁 A Centrum wiadomości nie przychodzi na maila, jakbyś nie znał jak i co piszą tu ludzie.😁
@LEW433 Jak sprzedawca znika to zakładam, ze miał powody a klienci zwykle wiedzą gdzie jest dyskusja i POK 😄
@ZibiK30 Niby był tu rok.😁 Wiedzą gdzie dyskusja, POK i ciągle o to pytają.😁
@LEW433 Pytają, bo zawsze mogą się tłumaczyć potem, ze tak mu na AG doradzili a on absolutnie sam by łagodnie sprawę załatwił 😂
@grzespiast, widzę, że otrzymałeś odpowiedź mailową na swoje zapytanie. Na Twoim koncie nie ma zakupu od tego Sprzedającego. Jeśli transakcja odbyła się poza Allegro.pl, niestety nie jestem w stanie Ci pomóc. Oczywiście, jeśli zgłosisz tę sprawę do odpowiedniego organu, przekażemy tej instytucji wszystkie informacje, które będą potrzebne do jej wyjaśnienia.