Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po kilku telefonach przysłał ale tylko kabelek do zasilacza. Następna interwencja i kolejne zapewnienia - niestety już kolejne dni i cisza. Wczoraj po kolejnym telefonie - kolejne zapewnienie i tak ciągle. W efekcie zabawka kupiona piętnastego nie ma zasilacza [edycja]
@Client:38296320 Kupiłeś zarejestrowany czy bez rejestracji?
@Client:38296320 Żadnych telefonów, wszystko na piśmie! Otwórz Dyskusję i zgłoś problem. Po 24 godzinach pomoże Ci tam pracownik Allegro.
Dyskusja na Allegro; https://allegro.pl/dyskusje/nowa
Dyskusja na Allegro Lokalnie; https://allegro.pl/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
@Client:38296320 Jeśli nie możesz skontaktować się ze Sprzedającym, a towar, który otrzymałeś jest niepełny, możesz tutaj rozpocząć dyskusję. Wówczas Sprzedający będzie miał 24 godziny na odniesienie się do sprawy, a jeśli tego nie zrobi, możesz poprosić naszego pracownika o pomoc.
Dziś znowu po raz kolejny zapewniali mnie SMS-em że już dzisiaj wyślą i przepraszali, ja mam dosyć tych zapewnień. Co dalej robić? Nie wierzę w ani jedno słowo to już trzecie ich zapewnienia. Obejrzałem ich "siedzibę" chyba rzeczywiście to firma "krzak"
Może ktoś mi dodpowie.
Dyskusja 🙂
@Client:38296320 czy możesz napisać coś więcej o swoim problemie ze sprzedawcą?
Zwrot towaru😁
Dyskusja>POK>Negatyw>Nierozwiązana dyskusja
SKuTeczNE NaRzeEdzIE dO WaLKI Z PlAgĄ SpRZEdAwCóW
Nie nazywaj wszystkich sprzedawców jakąś plagą bo nie wszyscy są jednakowi tak samo jak kupujący są też różnej kategorii.
@mwmonety TO BYŁ ŻART
Żart , ale śmieszny to on nie był .Jako sprzedawca wybaczam.
@mwmonety Był, jeśli wiesz do kogo/czego (dopełniacz:D) pił😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Nie nazywam wszystkich - tylko tego jednego
@milka1234567890 zwrot towaru, to dość szerokie pojęcie. Nie chce przyjąć zwrotu? Opisz sytuację. Od kogo kupujesz, od firmy czy osoby prywatnej? Kiedy był zakup? Chociaż kilka zdań napisz. 🙂
Ja im zwrócę towar i będę czekał na pieniądze, a oni pod byle pretekstem nie uznają reklamacji
Firma to : [edycja]. Moim zdanie to chyba firma "krzak" a dodzwonienie się do nich to ponad pół godziny.
Ja im zwrócę towar i pod byle pretekstem nie odzyskam pieniędzy
Zakup był piętnastego lutego