anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedaz poza allegro

Client:37555639
#7 Wielbiciel#

Sprzedający po wcześniejszym kontakcie telefonicznym zaoferował niższa cenę przedmiotu przy zakupie poza allegro i przy odbiorze osobistym Po dotarciu na miejsce (160km) okazalo się że przedmiot sprzedali innej osobie kilka dni wcześniej I o tym zapomnial oraz nie chce pokryć kosztów paliwa za bezcelową podróż z racji jego błędu

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:37555639 przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja, ale ponieważ był to zakup poza Allegro, nie jesteśmy w stanie Ci pomóc. 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

Z ciekawości - poprosiłeś o rezerwacje produktu? I nie wiem co samo Allegro ma Tobie w tym pomóc? Masz jakikolwiek ślad że umówiliście się na takie rozwiązanie?

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Sprzedawca potwierdził ze towar jest w stanie idealnym bo tylko dlatego zadzwoniłem powiedział rowniez ze jest uszykowany i gdybym zakupił go poza allegro zrobi dużo lepsza cenę i będę mógł sprawdzić go na miejscu a po dojechaniu do celu okazało się że jednak towar został sprzedany tydzień wcześniej  

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Kupiłeś poza Allegro a teraz chcesz uzyskać pomoc tu, niestety nie da się jej uzyskać. Możesz tylko na przyszłość nie kupować tak.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@Client:37555639 Sam popełniłeś błąd wyjeżdżając bez potwierdzenia sprzedawcy czy w danym momencie towar jest jeszcze dostępny. Teraz to możesz potraktować jako przejażdżkę turystyczną.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Sprzedawca potwierdził ze towar jest uszykowane dla mnie bylem tam 2h później 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:37555639 No to kiesko ale niestety nikt Ci tu w niczym nie pomoże.

oznacz moderatorów

bosek_2804
#12 Orędownik#

Jedyny problem, to Allegro nie zarobiło na prowizji 147 zł.

Kupujący poza Allegro złamał zasady Allegro i jeszcze się tym chwali.

Świat oszalał. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Gościu ja się tu zastanawiam co zrobić z tą firmą bo jak poszperałem to okazalo sie ze nie jestem jedyny i ten sprzedawca czesto nakłania do zakupu poza allegro a ty mi sądzisz ze złamałem regulamin 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@Client:37555639 jeśli gościu 2h wcześniej mówi, że ma towar, a na miejscu twierdzi, że sprzedał go tydzień wcześniej, to albo ma schizofrenie paranoidalną, albo mocno kombinuje, czy on aktualnie coś sprzedaje🤔

oznacz moderatorów