anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Status przesyłka odebrana, a nie została odebrana

Client:69711493
#1 Nowicjusz#

5 grudnia zakupiłam i opłaciłam przesyłkę. Paczka miała dojść między 12, a 16 grudnia. Dzisiaj dostałam wiadomość, że przesyłka jest opóźniona. Nie zdziwiło by mnie to tak bardzo, gdyby nie fakt, że po przejrzeniu skrzynki pocztowej zorientowałam się, że 11 grudnia dostałam powiadomienie, że przesyłka zostanie dzisiaj (11 grudnia) dostarczona (wcześniej się nie zorientowałam). Po kliknięciu w szczegóły zakupu paczka ma status odebrana jako przesyłka nr1. Dziwne jest również to, że widnieje zapis: Zakup opłacony 5 grudnia, a oczekuje na nadanie 2 grudnia, w drodze od 3 grudnia. Poniżej jest informacja, że przesyłka nr 2 jest w drodze opóźniona. Numer przesyłki jest inny w powyższych przypadkach.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:69711493  A od kogo zakup, jaki przewoźnik?

oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Sprawdziłam na stronie przewoźnika Yun Express. Paczka, która została odebrana i przyszło mi powiadomienie została dostarczona do Piły 11 grudnia przez DPD. Moją paczkę powinna przejąć poczta Polska.

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@Client:69711493

Yun Expres to w większości przypadków fake tracking. A w momencie przejęcia przesyłki przez Pocztę Polską dostaje ona nowy numer (bo jest to już inna przesyłka). 

oznacz moderatorów

Client:35386082
#11 Animator#

Dziś jest 17 grudnia czyli załóż dyskusję sprzedającem z powodem niedostarczona przesyłka.
Po 24h będzie można poprosić Allegro o pomoc, i później ewentualnie odzyskać pieniądze z Allegro Protect.
Zakup od Chinczyka?

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:69711493 wskaż proszę numer zamówienia.

Basia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

#1 Nowicjusz#

Przewoźnik i numer przesyłki

Yun Express: YT2434221425000022

Numer płatności: 512b1d1b-b345-11ef-a3a8-03c1238a72d4

Więcej danych nie posiadam
oznacz moderatorów