Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
zakupiłem produkt przez Kup teraz nie będąc zalogowanym (nie zakładałem również konta), na maila otrzymałem kod potwierdzający, aby dokończyć płatność - wpisałem go i zostałem przekierowany do zapłaty. Niestety, mój bank w tym czasie miał przerwę techniczną i nie udało mi się dokończyć zapłaty - sesja wygasła, ale na maila otrzymałem informację o zakupionym produkcie. Otrzymałem również nr zamówienia.
Chciałbym dokończyć zapłatę lub sprawdzić status zamówienia, ponieważ bez konta nie widzę możliwości ukończenia zakupu - posiadam numer zamówienia, ale nie ma żadnej informacji gdzie jak go sprawdzić. W mailach również nie ma informacji o koncie sprzedającego, więc w żaden sposób nie mam jak wysłać pieniędzy.
Chcę uniknąć sytuacji gdzie kupię produkt drugi raz - będąc zalogowanym, a potem otrzymam informację o drugim produkcie i wezwaniu do zapłaty...
Pozdrawiam
@Client:48974440 Jak dokończyć taką płatność zapytaj na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e2e1f990-74d6-4bea-9b5c-a408bde7983d Jeśli czat niedostępny, odczekaj chwilę. Możesz też skontaktować się ze sprzedawcą, wziąć od niego numer konta i zapłacić mu zwykłym przelewem.
@Client:48974440 Czy Twój problem jest nadal aktualny? Jeśli tak, podaj mi proszę numer oferty, której dotyczy ta sprawa.