Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W strefie fachowca nie widzę mojego konta znikło. A godzinę temu było z naliczeniem z 06.11 2023r do dzisiejszego dnia wykonałem zakupów za ok 20 tyś.
Ot tak zniknęło? na tym koncie-jedno masz?
Tak jedno i znikło strefa mechanika to samo
@robert84sta prześlij mi proszę zrzuty całego swojego ekranu z tych zakładek wraz z widoczną datą i godziną.
@robert84sta jak widzę korzystasz z aplikacji lub wersji mobilnej strony, więc sprawdź proszę, czy ten komunikat pojawia się także w przeglądarce na komputerze.
To samo
I na kompie to samo
No i wskoczyło tylko dalej pokazuje stan z 6 listopada to chyba jest coś nie tak???
a zakupów zrobione na ok 30 tyś
@robert84sta Czy dzisiaj problem nadal występuje?
Strefa fachowca nie nalicza prawidłowo 17 listopada było ok 15220 zł a stan na 21 listopada to samo choć wykonałem zakupy przez czas od 17 do21 na kwotę ok 13000 zł
@robert84sta Skonsultuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
Według moich obliczeń do dnia dzisiejszego sporo przekroczyłem 30tyś i należy mi się premia z strefy fachowca 1200 monet. A na mojej strefie fachowca są inne dane.
Dziś pokazało naliczenie 17 tyś na dzień 22 czyli nie naliczyło jakieś 10 tyś coś czuję że allegro specjalnie kombinuje by nie przyznać dodatkowych 600 monet.
@robert84sta aktualnie występują problemy z aktualizowaniem wyników, za co bardzo Cię przepraszam. Nasz zespół pracuje już nad rozwiązaniem tej sytuacji.
Tak tylko w moim przypadku brak jest jakieś 14 tyś zł. Co przy tej kwocie obniża o bonus o 900 monet
@robert84sta rozumiem, jednak kwota zamówień nie wpływa na występujące problemy techniczne, gdy problem zostanie rozwiązany, dane się zaktualizują i wszystko powinno się już wtedy zgadzać.
Problemy techniczne zdążą się rozwiązać do końca m-c?
@robert84sta niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie, mam nadzieję, że tak. Nawet gdyby miało się stać inaczej, to nie stracisz monet, jeśli brak naliczenia miał związek z problemami technicznymi po naszej stronie.