Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Konkretne pytanie - jak można by było dać znać obsłudze o sugestiach dotyczących funkcjonowania serwisu, poza sytuacjami kiedy wyskakuje taka ankieta?
Tak przykładowo ostatnio się sfrustrowałem, bo szukałem radioodtwarzacza do samochodu z obsługą Android Auto. Wyszukiwarka działa tak, że pokazuje wyniki gdzie pokazuje się fraza "Android", czyli oznacza to wszystkie radia które mają system operacyjny Android, albo mogą odtwarzać muzykę z telefonu z systemem Android. Zresztą to samo jest w przypadku filtra odtwarzania z urządzeń Apple - to że radio taką funkcję posiada, to nie oznacza, że wspiera CarPlay. Także jak widać, w bieżącej sytuacji nie jest możliwe określenie czy produkt który mi wyskoczy w wyszukiwarce ma funkcjonalność której szukam.
Od tego masz właśnie Gadane.
Próbowałeś wziać oba wyrazy w nawias..?
Niestety, wyniki są wciąż niezadowalające 🤔
@r_a_d_1 To są wyniki w kategorii Sprzęt car audio > Radioodtwarzacze po wpisaniu frazy "android auto": https://allegro.pl/kategoria/sprzet-car-audio-radioodtwarzacze-712?string=android%20auto&bmatch=base...
Proszę, żebyś doprecyzował dlaczego nie są dla Ciebie zadowalające i jakich dokładnie zmian od nas oczekujesz.