Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
przy jakichkolwiek próbach zakupu pomimo że mamy aktywny smart program dolicza mi koszty wysyłki
Próba 1 sprzedawca artykuły smart kwota między 45-100 zł przy podsumowani mam doliczony koszt wysyłki do każdej pozycji
Tak jest kilka warunków, pewnie któryś jest niespełniony.https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/korzysci-i-aktywacja-allegro-smart/jak-korzystac-z-allegro-s...
Miałam podobny teamt przy swoich zakupach okazało się ze jeden produkt sprzedawca miał w smarcie a inny nie .Dlatego do wysyłki doliczono dostawę .Jesli rozdielisz zakupy i zapłacisz osobno( nie całośc z koszka jednorazowo) to będziesz miał smart do każdego zamówienia chyba ze jakaś rzecz nie jest sprzedawana ze smartem
@jaguta3 Żeby skorzystać z darmowej dostawy Smart! - oferta musi mieć takie oznaczenie przy cenie produktu. Dla dostawy do punktu, minimalna kwota zamówienia od jednego sprzedawcy to 45 zł, dla dostawy kurierem na adres jest to 65 zł. Czy możesz podać link do oferty lub jej numer? Będzie to pomocne w weryfikacji Twojego przypadku.