Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
System nie zarejstrowal platnosci - pieniadze z konta zeszly. Zakup mimo dokonania paltnosci widnieje jako nioplacony.
Posidam potiwerdzenie wykonania przelewu.
Mialo byc szybko z dostawa na sobote a przez blad systemu allegro termin nie zostanie dotrzymany.
Co z tym faktem mozna zrobic?
wyslalem juz potiwerdzenie do sprzedajacego
@propaganda_fm Jeśli płatność się nie powiodła, to konieczne będzie jej anulowanie. Środki wrócą do Ciebie w ciągu 3 dni roboczych. Możesz ponowić płatność już teraz lub poczekać na zwrot pieniędzy.
Dzieki, ale nie ma opcji ANULUJ PŁATNOŚĆ tylko jest OPŁAĆ ZAMÓWIENIE.
Wyświetla sie caly czas komunikat:
Masz nieopłacone zakupy.
jakiś pomysł?
Tak, ponów płatność, czyli opłać zamówienie.
ale ja już za to zapłaciłem. Zeszło z konta. Mam potwierdzenie przelewu. Po transakcji w systemie allegro nie ma śladu. Za to jest ślad wyjścia pieniędzy z konta.
Nie chce płacić drugi raz kolejnego 1300zł...
Oczywiscie sprzedajacy wysłał by Pewnie towar ale ja zamiast zapłacić 1300 zaplaciłbym 2600zł i liczył że może sie wyjaśni...
Nic nie da takie potwierdzenie, sprzedajacy nie wyśle towaru, Musisz ponowić płatność, tamtą oczywiście anulować.
niestety
Nie da się? obrazka nie widzimy.
screen zakupu
wklilem jeszcze raz print screen - wudać?
Nie działa to tak, jak środki wyjdą a nie dojdą do sprzedającego to wrócą do Cibie w ciągu 3dni, jeżeli 2x zapłacisz za ten sam zakup to także jedna płatność wraca.
ok. to zaczekam pewnie do wtorku i zobaczę czy środki wrócą. Jak nie wrócą to gdzie to można zgłosić do Allegro? PayPala?
Szkoda tylko, że przeciągnie się to nie z mojej winy a z błędu systemu pewnie o tydzień...
Dzięki za info.
OK. 😐
@propaganda_fm Prześlij nam potwierdzenie przelewu na: https://allegro.pl/pomoc/kontakt 🙂
ko_alka - dziękuje. Wysłałem.