Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry
Szukam produktu Tikkurila be special Decor retro. znalazłam oferte w archiwum allegro . ale jak tam znalesc sprzedajacego aby mu zadac pytanie o to czy mimo ukonczenia licytacji posiada jescze ten produkt . bo chce kupic.Prosze o rade .
pozdrawiam
@Client:29315762 W ofercie archiwalnej wejdź w "Aktualne przedmioty sprzedającego" i skorzystaj z funkcji "Zadaj pytanie sprzedającemu".
Dobrze wyswietla się strona , jest..... zobacz aktualne oferty ....klikam na to ale nie pokazuje sie sprzedawca. wiec co jeszcze zrobic ???
@Client:29315762 Nie " aktualne oferty " a w "aktualne przedmioty" kliknij jak napisała @szymela54 i po lewej stronie zobaczysz login sprzedawcy.
jestem na tej stronie . jedyne aktywne jest zobavcz aktualne oferty . klikam w to i otwiera się strona oferta nieaktualna . moze inne podobny przedmiot - zobacz wiecej aktualnych ofert.
sa tam jakies pod spodem oferty , ale nie ma zadnego konkretnego odpowiednika
@Client:29315762 Znasz jego nick? Jeśli znasz, napisz do niego tu; https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/centrum-wiadomosci/wiadomosci/new-message
Jeżeli nie znasz nicka i nie ma ofert, nie skontaktujesz się.
nie mam nika .
@Client:29315762 Wklej nam tutaj link do tej archiwalnej oferty .
@Client:29315762 Jeśli wejdziesz w "Aktualne przedmioty sprzedającego" (faktycznie "przedmioty", a nie jak błędnie napisałam "oferty"), to przy każdej jego ofercie (a jest aktywnie sprzedającym) jest przecież jego nick 🙂! W każdej ofercie jest też funkcja "Pytanie do sprzedającego".
Napisałaś bardzo dobrze - przedmioty 😊 Może ja zastosowałam jakiś dziwny szyk zdania 😂
Kama wkleiłam i pokazuje cos innego . wejdz porosze w archiwum Tikkurila be specjal decor retro . moze cos Tobie sie uda znaleśc
@Client:29315762 No widzisz i stoi tam jak byk zakładka Aktualne przedmioty sprzedającego, ta pod tą pomarańczową belką . Login sprzedawcy to Majsterkowicz99 ale nic aktualnie nie sprzedaje.
@Client:29315762 A z drugiego linka sprzedawca to PMT-BUD_SC i on ma dostępne oferty.
Pisz do niego tutaj :
https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/centrum-wiadomosci/wiadomosci/new-message
@Client:29315762 Zajrzyj też do zakończonych ofert , tutaj :
https://allegro.pl/zakonczone?string=Tikkurila%20be%20special%20Decor%20retro
Ci sprzedawcy mieli produkt jeszcze w listopadzie więc może ich warto zapytać.
Dziekiuje Bardzo
juz napisałam ..czekam n aodpowiedz . dam potem znac
@Kaliope_Brzeg Faktycznie, Majsterkowicz99 aktualnie nie sprzedaje. Ale kiedy kliknęłam w jego "Aktualne... itd." wyskoczyła mi strona z ofertami (aktualnymi) tyle że (jak się poniewczasie zorientowałam) innego sprzedawcy 😔. No i klopsik; zamiast pomóc, namieszałam pytającej.
@Client:29315762 Jest jeszcze taka możliwość: w "Ocenach i komentarzach" sprzedawcy (Oceny i komentarze Majsterkowicz99 (allegro.pl) niektóre z ofert - pomimo, że zakończone - są jeszcze widoczne (np. ta: Rozcieńczalnik ftalowy 0,5 10636440905 - Allegro.pl) i w nich nadal aktywna funkcja "Pytanie do sprzedającego".
Ale może jednak łatwiej Ci będzie kontaktować się przez "centrum wiadomości", tak jak już sugerowały (i słusznie) dwie osoby wcześniej 🙂.