Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, nie mogę wejść na allegro czasem wczyta się główna strona ale potem wyskakuje " ta witryna jest nie osiągalna "
Próbowałem na 2 laptopach i z 2 różnych hotspotów
U mnie działa normalnie. A te hotspoty od jednego dostawcy
@midob444 Próbowałeś wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki? Jeśli tak, dodaj proszę zrzut ekranu z widocznym komunikatem. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym, datą i godziną.
wczoraj było wszystko ok a dzisiaj powtórka
@midob444 wchodząc na Allegro korzystasz z jakiegoś linku, który jest nieprawidłowy. Spróbuj przez bezpośredni adres: Allegro.pl
Niestety to nie to ...
Kiedy usuwam pamięć podręczna i mnie wylogowuje to allegro wtedy działa normalnie ale chwila po zalogowaniu jest już błąd
@midob444 Przekazałam sprawę do konsultacji przez nasz Dział Techniczny. Wrócę tutaj z odpowiedzią, gdy tylko się czegoś dowiem.
@midob444 Napisz proszę, czy problem występuje również w innych przeglądarkach oraz trybie incognito? Dodatkowo, w jaki sposób trafiasz na tę stronę? To znaczy, po zalogowaniu możesz nigdzie nie przechodzić dalej i nagle pojawia się pusty ekran? Prosiłabym Cię o nagranie krótkiego filmiku obrazującego problem.
Po pierwszym zalogowaniu allegro działa normalnie ale po minucie zaczyna wszystko działać z opóźnieniem po czym wyskakuję błąd . Następnie incognito jest to samo ale wydaje mi się że tam allegro działa sprawnie nieco dłużej . Tak na każdej przeglądarce. Jedyne czego jeszcze nie sprawdzałem to innego dostawcy internetu . Film niestety mogę nagrać dopiero po 16