Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Przeglądam, zalogowany na moim POLSKIM koncie i adresie... i znajduję coś takiego ( oczywiście od Myfrienda ) :
Czy nie powinno być tak że z definicji na Polskim portalu powinna być ustawiona wysyłka do Polski?
@pinsplash ostatnio coś mieli z językiem angielskim więc może teraz coś się poprzestawiało 😄
@kostas11 Opis jako bonus :
CIEPŁE WSKAZÓWKI:
1. Jeśli potrzebujesz faktury, proszę zostawiać nam wiadomość.
2. W przypadku problemów z jakością, można w pierwszej kolejności skorzystać z pomocy działu obsługi klienta. zapewnimy satysfakcjonującą obsługę.
3. Ze względu na inny monitor i efekty świetlne rzeczywisty kolor przedmiotu może nieznacznie różnić się od koloru pokazanego na zdjęciach.
4. Proszę pozwolić na odchylenie pomiaru 1-2 cm ze względu na pomiary ręczne.
5. Zapraszam do zakupu oraz na inne moje aukcje !!!
DZIĘKUJEMY BARDZO!
Podczas transportu mogą wystąpić pewne wady w kartonie. Proszę mi wybaczyć.
@pinsplash Nie mogę znaleźć tej konkretnej oferty z tym produktem. Możesz mi podać jej numer?
@pinsplash W tej ofercie sprzedający nie ustawił kosztów wysyłki do Polski, dlatego nie można zamówić przedmiotu do naszego kraju. W tej sytuacji komunikat, który zgłosiłeś nie jest błędem.
@nat_not Nie chcę kupować, przeglądałem po prostu oferty. I nie ukrywam że zdziwiło mnie że wystawiając na Allegro , nie sprzedaje do Polski...