Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam,czemu są takie oferty których nie można zakupić?
Widocznie sprzedawca nie uwzględnił kraju do którego chcesz otrzymać przesyłkę . Pytaj sprzedawcę czy i na jakich warunkach może wysłać.
@Banachowicz1971 nie każdy sprzedający udostępnia wysyłkę zagraniczną. Jeśli chcesz złożyć zamówienie do Polski, a pojawia się taki komunikat, upewnij się proszę, że jako kraj dostawy tutaj masz podana Polskę.
Też trafiłam na takie oferty, z tym że adres firmy jaki wskazany został na koncie, jest w Warszawie, ale nie wysyła na terenie kraju? Zapytałam sprzedawcę, natomiast nie dostałam odpowiedzi, przyszła automatyczna zwrotka i tyle. 14051767759, żadnej z ofert sprzedawcy nie można dodać do koszyka. To jakiś błąd czy z bliżej nieokreślonych przyczyn usunął cennik dostawy do Polski?
@Syla270985 Sprawdź proszę, czy przypadkiem nie masz ustawionego innego kraju na swoim koncie:
W tej ofercie sprzedający udostępnia wysyłkę na terenie Polski. Sprawdziłam też, czy ofertę można dodać do koszyka i przeszło bez problemów.
@ko_alka bardzo dziękuję 🙂 Musiało mi się coś rozregulować w lokalizacji albo po prostu nigdy jej tam nie ustawiałam, a działało 🙂