Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Znalazłam telefon, w super cenie ale sprzedawca i wysyłka z chin. Dwa miesiące na allegro, nie ma komentarzy. Może ktoś sprawdzić czy ta aukcja jest bezpieczna? Nie chce wyrzucić 3tys w błoto. Link do aukcji:
@wwojcik0416 Super atrakcyjna cena + chiny = kłopoty.
w razie jakiejkolwiek reklamacji- pomyśl zanim zdecydujesz. Parę stów do przodu? A może 3 tysie w błoto.
Jak to nie ma komentarzy? Ma same negatywy. Zobacz adres do zwrotów i reklamacji. Jeśli nie chcesz wyrzucać pieniędzy w błoto, to omijaj takie "okazje" z daleka.
@wwojcik0416 Aż dziwne że to konto nie jest jeszcze zablokowane
@pulkownik66 Ciągle jeszcze jest? Bana!😁
@LEW433 Akurat nie chodziło mi o konto RTV -ale zgadzam się.
@pulkownik66 No żem się domyślił, ale ta TV jest "dobra", zgadzam się.
@wwojcik0416 Pan Ksiang Wu wysyła telefon z Hong Kongu. Oferuje wysyłkę darmową (czytaj wliczona w cenę). Idzie przesyłka miesiąc. Do tego cło i VAT trzeba doliczyć. W komentarzu jakie ma napisano, że dwa miesiące ktoś czeka na przesyłkę.
Super bezpieczna aukcja. Telefon będzie może na wiosnę.
P.S. Mój znajomy nie może paczki z Ukrainy doczekać od wiosny przez COVID.
@__RPM_ ,,Telefon będzie na wiosnę"🤣 z informacją że nie ma telefonu.
Aż się wierzyć nie chce że są jeszcze tacy co liczą że można zaoszczędzić na takich super tanich okazjach a później beczą jak barany w polu że towar nie przyszedł albo przyszedł niezgodny z oczekiwaniami i nie ma jak zwrócić i odzyskać swoją kasę.
Kupuję od chińczyków od lat. Z reguły bez problemów.
Ale nigdy nie zaryzykowałem więcej niż 20$. Kupione telefony, w sumie już 3, tylko z wysyłką z Polski lub UE. Dostawa w 7 dni. Telefony działają do tej pory, najstarszy czwarty rok.
Niech zgadnę siałmi ?