Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wg allegro, tak.
Sprzedawca był z Hong Kongu, więc nic innego nie dostaniesz.
Fakturę dostanie sprzedawca, który wrzuci sobie to w koszty, booya! 😄
Tylko ze sprzedawcą nie był z honkongu bo wysyłka była w 2 dni. A o lokalizacji firmy nic nie pisało
* było napisane
Takie przeczucie mamy, że jednak z HK, on sobie wrzuci fakturę w koszty, a tobie wyśle sprzęt, w sumie nie wiem.. Takie przeczucie tylko 🙂 Jeśli był z PL, to całkiem okej 😄
Na karcie aukcji masz zakładkę 'o sprzedającym'. Tam są dane sprzedawcy, na mur z Hong Kongu. Wysyłka z Polski powinna Cię cieszyć, bo ominęło Cię cło i vat.
To jest taki wałek chińczyków na omijanie składu celnego i przedstawicielstwa podatkowego. Każdy orze jak może 😶
Ja swoją Nubię kupiłem od chińczyka w chińskim sklepie b....com z dostawą kurierem z Niemiec (DPD 3dni). Cena była na tyle atrakcyjna, że wyszło taniej nawet bez faktury.
Towar legalnie wprowadzony na obszar UE, oclony po cenach tylko im znanych ;). Ale żeby wystawiać europejskie faktury musieliby mieć przedstawiciela podatkowego lub pośrednika. Za drogo. Zobacz na ceny na allegro od takich firm, powinny być niższe minimum o vat, a nie są. Potrafią dobrze liczyć 🤑