Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem produkt na Allegro Lokalnie ale widzę, że dokładnie ten sam przedmiot jest też wystawiony - i ta aukcja jest cały czas aktywna - na zwykłym allegro.
Co się stanie gdy ktoś dokona zakupu na tej drugiej, aktywnej aukcji ?
Sprzedawca z Lokalnie ma obowiązek wysłać Ci zakupiony towar.
@Sadam_H Co to znaczy "kupiłem" ??
Na Allegro lokalne kupisz dopiero wtedy gdy zapłacisz i sprzedający to potwierdzi. Zwykłe kliknięcie "Kup teraz" to dopiero "oferta" czyli zamiar zakupu. Czyli zupełnie inaczej niż na tradycyjnym Allegro
Przynajmniej tak przewiduje regulamin.
@Sadam_H Masz 5 dni na zapłatę, później już ona może być ponownie sprzedana.Zdecyduj bo blokujesz sprzedawcę.
Kupiłem , Zapłaciłem przez szybki przelew i wybrałem sposób dostawy.
Pieniędzy już nie mam na koncie, a płatność ma status "Zakończona" więc moim zdaniem proces zakupu jest kompletny 😉
Natomiast faktycznie, nie mam żadnej odpowiedzi czy potwierdzenia od Sprzedawcy.
Dlatego zastanawia mnie co się stanie, jeśli inna osoba, na tej drugiej aukcji zrobi dokładnie to samo...
Nikt nie wie, co się stanie. Teraz sprzedawca ma obowiązek wysłać Ci towar.
@Sadam_H Możesz skontaktować się z sprzedawcą przez czat:https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zakup-i-dostawa-na-allegro-lokalnie/kontakt-ze-sprzedajacym-...
@Sadam_H Tak, jeśli już zapłaciłeś to powinien wysłać. Ale na lokalnie to żadnych konsekwencji nie ma jesli sprzedawca nie wyśle a zwróci pieniądze. Nawet komentarza nie napiszesz, co najwyżej możesz do sądu jeżeli jest w tym jakiś sens.
@Sadam_H Nie wiemy o jaki przedmiot chodzi, a może ma tego więcej i wystawił tu i tu. Próbowałeś kontaktu z nim, czy sam czekasz na jakiś odzew z jego strony.
Podał byś chociaż nr oferty?