Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę NIEpolecić sprzedawcy jeśli powód jest inny niż wymyśliło allegro. Czy to sposób na zwiększenie ilości pozytywnych opinii?
@eble jak najbardziej nadal masz możliwość oceny transakcji i sprzedającego. Wymagamy zaznaczenia powodu z listy, żeby sprzedawcy wraz z negatywną oceną otrzymali konkretną informację, co było powodem jej wystawienia. Nadal dostępna jest sekcja, w której możesz napisać swój komentarz.
Tylko że na liście nie ma powodu z którego wystawiam negatywa, więc muszę zaznaczyć punkt zupełnie nie odpowiadający prawdzie i ewentualnie wyprostować w komentarzu! Czy takie działanie stanowi pomoc dla kupujących? Czy to im pomaga? To jest bardziej przejrzyste? Czy to zwiększa zaufanie do opinii na allegro?
Odpowiedz mi.
@eble rozumiem, że brak możliwości zaznaczenia odpowiedniego powodu może być frustrujący. Staraliśmy się, aby udostępnione powody odpowiadały problemom najczęściej napotykanym przez naszych klientów. Na ten moment mogę zaproponować, abyś wybrał powód z listy, który jest najbardziej zbliżony do Twojego, oraz opisał sprawę w komentarzu.
A czy w wyborze jest opcja "inne" i możliwość opisania w komentarzu?
To rozwiązałoby problem, ale czy ktoś w allegro o tym pomyślał? Wątpię.
@AptekaNatolinska dokładnie o tym pomyśleli, bo te opinie maja sprawdzać boty, jak mu dasz odpowiedz a,b,c lub d, to łatwo zweryfikować, a jak wybierzesz inne, to musiałby człowiek sprawdzać, co tam inne człowieki naskrobały 😋
@AptekaNatolinska cyt ...,,żeby pomyśleć to trzeba mieć rozum ,,
No i sprawa się rypła.