Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od pewnego czasu nie widzę ofert sprzedaży uzytkownika.Robilam tam zakupy, opłacałam, ostatnio dwa razy napisałam neutralną opinię dla zakupionych rzeczy i odesłałam je.Zwrocono mi pieniądze po czym zablokowano bez wyjaśnienia sprawy.Wiem,że użytkownik sprzedaje, ale ja nie widzę jego ofert.Jak rozwiązać ten problem, oczywiście nie odpisują na maie moje.Dziekuję
Może ten użytkownik nie chce żebyś u niego kupowala i dodał Cię na CL (moi nieaktywni kupujący), spróbuj z innego konta i wszystko będzie jasne.
Dziękuję, spróbuję, czyli muszę z innego konta.Z drugiej strony naprawdę nie rozumiem, nigdy problemu nie miałam z zakupami.Pozdrawiam
Problemem jest zapewne twoja opinia ,która temu sprzedawcy zrujnowała jego pozycję na allegro .Zawsze przed napisaniem takiej opinii warto spróbować dialogu ze sprzedawcą .
A skąd wiadomo że tow wina kupującego? może sam sobie ją zepsuł!😛
Pewnie zmienił nick allegro i sprzedaje pod inną nazwą
@gosia_malgorzata Po co chcesz dalej kupować u niego, skoro Ci nie odpowiadają zakupy i je zwracasz. Żeby zwrócić i napisać kolejną "neutralną opinię" ? To już nie ma innych oferujących ten sam asortyment ?
@gosia_malgorzata Jak teraz wygląda neutralna opinia? Czy mogła byś nas oświecić. Ja wiem że są dwie- pozytywna lub negatywna.