Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
cześć,
mam problem, otóż wraz z bratem korzystaliśmy z jednego komputera, ale używaliśmy swoich kont na allegro. Po jakimś czasie jego konto zostało zablokowane i moje również, jest możliwość, że moje konto zostanie odwieszone?
Jest to możliwe o ile ten z was który podpadł allegro wywiąże się z zobowiązań zgodnie z tym co dostał w meilu od allegro.
Innej możliwości nie ma? Nie chcę czekać az to zrobi, a co jeśli to jest nie wykonalne?
@LoZt Oczywiście, powinien przyjść mail od Allegro o powodzie blokady, zapewne konta zostały powiązane, pisz:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
@LoZt Któryś z Was ma niepłacone rachunki, jeśli Allegro otrzyma pieniądze, konto odwieszą.
86% pozytywnych ocen
@LoZt a nie podbijaliście sobie licytacji ? co macie jako powód blokady ?
ma za dużo negatywów
@LoZt no to macie problem, po roku znikną i może Wam odblokują, chyba że udowodnisz że nie masz nic wspólnego z tamtym kontem 🙂
Jak mogę to zrobić?
Mam tyle wspólnego, ze to mój brat jest wlaścicielem zbanowanego konta
@LoZt napisz do allegro jak radzą wyżej i opisz całą sytuacje. Możliwe że system automatycznie wykrył powiązanie i zadziałał z automatu
@LoZt musi być coś więcej, tak bez powodu nie zablokowali Twojego konta, musieliście coś wspólnie robić, kombinować 😞
@LoZt Jeśli jeden z Was ma za dużo negatywów, to nie może być powód blokady dla drugiego.
@LoZtSkontaktuj się z Allegro i spróbuj wszystko wyjaśnić, możesz ich przekonasz.
@LoZt a nie zacząłeś czasem wystawiać towaru brata na swoim koncie?