Witam zakupiłem przedmiot na allegro lokalnie i opłaciłem. Chcąc wejść w aukcje z poziomu zakupionych przedmiotów pokazuje się informacja że oferta została usunięta. Gdy wchodzę w inny zakup tak samo opłacony i zrealizowany szczegóły można wyświetlić. Czy ktoś się orientuje czy to normalna sytuacja czy ta oferta nie powinna być nadal dostępna ?
@LeszekMok Widzę, że ostatni zakup na Allegro Lokalnie miał miejsce 15.03.2026. Czy to się zgadza? 🙂
@w_kiwi Tak dokładnie zgadza się
@LeszekMok tak, to normalna sytuacja, zazwyczaj sprzedający na Lokalnie mają tylko jedną sztukę danego przedmiotu, więc gdy się sprzeda, oferta nie jest już dostępna.
Widzę, że dzisiaj przesyłka z tego zamówienia jest w doręczeniu, więc jeszcze dziś powinna być do odbioru.
@la_nika dziękuję za odpowiedź. Dodam ze15.03 dokonałem 2 zakupów moje pytanie dotyczyło pierwszego zakupu konsoli ma cały czas status oczekiwania na nadanie a sprzedająca nie odpisuje. Bo dla tego drugiego zakupu który został już nadany link do oferty działa
@LeszekMok dziękuję za doprecyzowanie, sprzedający na Allegro Lokalnie ma 7 dni na nadanie paczki, ten termin jeszcze nie minął. Jeśli sprzedający nie skontaktuje się z Tobą, możesz założyć dyskusję, a w niej po 24h poprosić o pomoc pracownika Allegro.
@la_nika a czy orientujesz sie co moze oznaczac po tym jak uruchomilem dyskusje ze sprzedajaca automatyczna odpowiedz
Wiadomość automatyczna
@LeszekMok tak, konto było zablokowane zanim założyłeś dyskuję, ale to, że został zablokowany nie musi mieć wpływu na Twoje zamówienie.