Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na ekranie pojawiło się zabrudzenie,próbowałam zdjąć i ekran pękł.
Chm chyba lepiej by zadziało ogłoszenie na słupie osiedlowym. Tam przynajmniej znajomi by widzieli. Tu cała Polska ale obca...
Może lepiej spytać producenta lub chociaż sprzedawcę...
Ps. Polecam szkło pancerne + etui hartowane, jedyne w czym wytrzymują telefony mojej córki. Loty na beton z 2 metrów z lądowaniem na wyświetleczaczu, a telefony nadal działają. Metoda od lat sprawdzona na co najmniej 8-miu telefonach domowników.
A tak albo masz dodatkową ochronę na takie rzeczy albo lipa...
Cześć, @Client:82974978. Jeśli masz jakikolwiek problem z otrzymanym zamówieniem, to najlepszym rozwiązaniem będzie rozpoczęcie Dyskusji ze sprzedającym. Tutaj znajdziesz instrukcję.
Na Twoją prośbę doradca włączy się do rozmowy i pomoże w dojściu do porozumienia 🙂
@MiMary serio, gość zdemontował ekran i go połamał a Ty każesz zakładać dyskusję bogu winnemu sprzedawcy 😄
Bo tak najprościej ,wszystko zwalać na sprzedawcę . @Client:82974978 idź do jakiegoś punktu gdzie naprawiają drobne usterki i Ci ten ekran wymienią.
@MiMary Autorka wyraźnie w tytule pisze -"uszkodziłam ekran" to co ma do tego sprzedawca i jak ma pomóc w dyskusji?
@kolekcjoner608 nie ma już LWA, to ktoś musi w zastępstwie wklejać linki do dyskusji😁
A skąd wiesz, ze sprzedawca udzielił dodatkowej gwarancji na uszkodzenie z winy użytkownika? Takie rzeczy to raczej w sieci się wykupuje i kosztują tyle co nowy telefon...
@MiMary Proszę usuń ten wpis i nie kompromituj Się.
Jeśli to telefon to są oferty wymiany wyświetlacza, tutaj na Allegro, niedawno komuś doradzałem. Koszt około 100zł
Ja nie rozumie co kupująca zdjęła.
Może na ekranie było szkło i pomyślała że nie je ujmuje, przy próbie zdjęcia szkło ochronne pękło (zazwyczaj tak się dzieje). To moje rozwiązanie jest takie. Kup nowe szkło za 20-30zl 😁
@wojtekmarchewka nie wiemy co autorka posta miała na myśli, ale równie dobrze można, to zinterpretować tak, że zdjęła ekran😁