anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uszkodzilam ekran. Potrzebna naprawa,lub wymiana

Client:82974978
#1 Nowicjusz#

Na ekranie pojawiło się zabrudzenie,próbowałam zdjąć i ekran pękł. 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Chm chyba lepiej by zadziało ogłoszenie na słupie osiedlowym. Tam przynajmniej znajomi by widzieli. Tu cała Polska ale obca...

Może lepiej spytać producenta lub chociaż sprzedawcę...

Ps. Polecam szkło pancerne + etui hartowane, jedyne w czym wytrzymują telefony mojej córki. Loty na beton z 2 metrów z lądowaniem na wyświetleczaczu, a telefony nadal działają. Metoda od lat sprawdzona na co najmniej 8-miu telefonach domowników.

A tak albo masz dodatkową ochronę na takie rzeczy albo lipa...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:82974978. Jeśli masz jakikolwiek problem z otrzymanym zamówieniem, to najlepszym rozwiązaniem będzie rozpoczęcie Dyskusji ze sprzedającym. Tutaj znajdziesz instrukcję.
Na Twoją prośbę doradca włączy się do rozmowy i pomoże w dojściu do porozumienia 🙂   

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@MiMary serio, gość zdemontował ekran i go połamał a Ty każesz zakładać dyskusję bogu winnemu sprzedawcy 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Bo tak najprościej ,wszystko zwalać na sprzedawcę . @Client:82974978 idź do jakiegoś punktu gdzie naprawiają drobne usterki i Ci ten ekran wymienią.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@MiMary Autorka wyraźnie w tytule pisze -"uszkodziłam ekran" to co ma do tego sprzedawca i jak ma pomóc w dyskusji?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@kolekcjoner608 nie ma już LWA, to ktoś musi w zastępstwie wklejać linki do dyskusji😁

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

A skąd wiesz, ze sprzedawca udzielił dodatkowej gwarancji na uszkodzenie z winy użytkownika? Takie rzeczy to raczej w sieci się wykupuje i kosztują tyle co nowy telefon...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

NipponShorty
#15 Entuzjasta#

@MiMary Proszę usuń ten wpis i nie kompromituj Się.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

Jeśli to telefon to są oferty wymiany wyświetlacza, tutaj na Allegro, niedawno komuś doradzałem. Koszt około 100zł

oznacz moderatorów

wojtekmarchewka
#10 Popularyzator#

Ja nie rozumie co kupująca zdjęła.

Może na ekranie było szkło i pomyślała że nie je ujmuje, przy próbie zdjęcia szkło ochronne pękło (zazwyczaj tak się dzieje). To moje rozwiązanie jest takie. Kup nowe szkło za 20-30zl 😁

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@wojtekmarchewka  nie wiemy co autorka posta miała na myśli, ale równie dobrze można, to zinterpretować tak, że zdjęła ekran😁

oznacz moderatorów