anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uszkodzony paczkomat inpost od 3 miesięcy

siejprezes
#7 Wielbiciel#

Od 3 miesięcy mamy uszkodzony dotykowy panel wyświetlacza w paczkomacie Inpost NPO01A. Paczkę można odebrać tylko i wyłącznie przy pomocy aplikacji w telefonie, jeśli mamy kod odbioru nie ma możiwości odbioru-, zgłaszaliśmy z sasiadami już wiele razy na infolini inpost, lecz bezskutecznie, przyjmują zgłoszenie lecz nic sie z tym nie dzieje, dotykowy panel jak nie działał tak nie działa. Powiedzcie co zrobić, aby Inpost naprawił wyświetlacz.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Nikt tu nie pomoże skoro infolinia olewa sprawę.

oznacz moderatorów

siejprezes
#7 Wielbiciel#

Mam nadzieję że może jest tu ktoś z inpost kto jest decyzyjny.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

InPost
Ekspert InPost

@siejprezes 

Dzień dobry,

uprzejmie informuję, że nieprawidłowości związane z działaniem urządzenia Paczkomat są aktualnie weryfikowane.

Celem otrzymania bardziej szczegółowych informacji, bardzo prosimy o podjęcie kontaktu w wiadomości prywatnej na pomoc@inpost.pl

W imieniu firmy InPost bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności. 

oznacz moderatorów

siejprezes
#7 Wielbiciel#

Bardzo ciekawe że jak to Pan napisał że "nieprawidłowości związane z działaniem urządzenia Paczkomat są aktualnie weryfikowane" Problem zgłaszamy od przynajmniej 3 miesięcy. 

Dodatkowo kilka tygodni temu na podanego przez Pana maila pomoc@inpost.pl wysyłałem nawet filmik z nagraniem że dotykowy wyświetlacz jest uszkodzony, do chwili obecnej nie otrzymałem żadnego maila zwrotnego. Widzę że firma inpost olewa sobie tematy, ale proszę pamiętać że tak szybko jest firma urosła, tak szybko może sie skurczyć lub zniknąć z rynku, Dodam że chodzi o paczkomat NPO01A  w Nieporęcie przy API. Nadmienie że obok waszego paczkomatu, of niedawna stoi paczkomat ORLEN, ja i moim znajomi oraz sąsiedzi już nie korzystamy z inpostu tylko z Orlenu- dlatego piszę że firma inpost budują zadowoleni klienci.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@siejprezes wiesz ile prądu zżera monitor ? dbają o środowisko 😄 zainstaluj aplikację !

________
Κώστας
oznacz moderatorów