Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witajcie
Szukam ostatnio nowego samochodu. W oczy mi wpadło takie oto ogłoszenie:
https://allegro.pl/ogloszenie/mercedes-benz-glc-350-e-4-matic-12445285135?utm_source=notification&ut...
Już od początku coś mi nie grało z ceną. Myślałem że to kolejna cesja leasingu. Większość takich ogłoszeń ignoruję ale tutaj wysłałem zapytanie "Skąd taka niska cena?".
Oto co dostałem w odpowiedzi (wysłane z emaila [edycja]😞
Ten sam tekst, tym razem od gościa Kiewro Andrzej Kazimierz:
Mi studia zajęły 5 lat a kazimierz z lekarza do prawnika a potem architekta przeskoczył w rok.
Człowiek renesansu. I do tego filantrop - auta rozdaje za pół darmo.
Ciekawe jakie są statystyki nabrania się na takie oferty. Ale niestety wydaje się że jest tego sporo , skoro Architekt, Lekarz , Akrobata dalej działa ;/
Kiedyś czytałem ciekawy artykuł. Podobno ci oszuści specjalnie popełniają błędy i piszą łamaną polszczyzną żeby na starcie odsiać ludzi w miarę inteligentnych. Polują na **piiip**ów którym nie wydaje się dziwne że lekarz pisze z błędami 😉
Na OTOMOTO też daje ogłoszenia ten sam oszust. Wczoraj otrzymałem od niego - architekta info:
Witam,
Też pytałem o ten samochód. Odpowiedz:
Na jednym ze zdjęć Gość jest widoczny jak robi zdjęcie. Widoczna jest tez tablica rejestracyjna samochodu.
Ale wiesz że oni te zdjęcia też kradną z innych ogłoszeń?
Witam
Chyba dalej działa Pan "
" bo wystawione miał tym razem VOLVO CX40 za 75.000zł i dostałem takiego malia:
Witam
Pan dalej działa:
Tu prawdopodobnie jest cały sklepik z oszustwami: same podejrzane treści, absurdalny nr telefonu i prośba o kontakt na email jako jedyny ślad.
Rezerwacja@amorki.pl wali profesjonalizmem po oczach 🙂