anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uwaga na oszusta

Agugunia_2010
#8 Zapaleniec#

Uwaga na Sprzedającego

ten-DOM

[edit]

Kupiłem rękawice ochronne ale wysłali nie ten rozmiar więc zwróciłem. i od tamtej pory nie mogę doprosić się zwrotu środków od prawie 3 miesięcy. pewnie już założył nowe konto bo na starym nic nie sprzedaje. Został tylko POK... UWAGA !

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

pinsplash
#21 Demiurg#

@Agugunia_2010 Nie podajemy szczegółów osobowych. Zwrot czy reklamowałeś? Otworzyłeś dyskusję?

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

Agugunia_2010
#8 Zapaleniec#

zwróciłem rękawiczki. dyskusja otwarta 2 razy.

oznacz moderatorów

cloudcloud
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Agugunia_2010 sprzedawca faktycznie ma zablokowane konto. Widzę, że nasz prochownik doradził Ci skorzystanie z Programu Ochrony Kupujących, w obecnej sytuacji jest to najsensowniejsze rozwiązanie i też Cię do niego zachęcam. 

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@cloudcloud Hm, "prochownik"? Cóż za podpowiedzi Ci ten słownik udziela?😛

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@Agugunia_2010 Wypełnij i wyślij wniosek do POK, bez zgłoszenia sprawy na policję. Szybko odzyskasz pieniądze; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/program-ochrony-kupujacych/co-zrobic-aby-otrzymac-rekompensa...

oznacz moderatorów

kytorr
#13 Ambasador#

Ludzie mają powiedziane co zrobić itd, a śmiecą forum tematami które są już z zasady rozwiązane. Tak jak sprzedających oszustów spotyka blokada, tak też na allegro gadane powinni blokować takie ewenementy.. w dodatku założyciel tematu ma SS.. aż przykro kupować tam i boję się myśleć o jakości obsługi klienta XD dno i metr mułu?

oznacz moderatorów