Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Użyty voucher i anulowany zakup przez sprzedającego @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Sprzedający wystawił dwie aukcje z powyższym produktem w dostępności 44szt produktu natomiast dziś skontaktował się z informacja że ma tylko jeden i to jeszcze popsuty. Jego reklamacja potrwa miesiące i nie może mi wysłać innego. Ja to zamówienie opłaciłem vouherami na 700zł jak teraz zrobić to aby były one powrotem aktywne ? Żebym mógł je wykorzystać jeszcze raz podczas rozmowy gdy dzwonił sprzedawca poprosiłem aby jeszcze nie anulował zamówienia zanim nie skontaktuje się z Allegro żeby mi voucher nie przepadł. proszę o pomoc i bardzo dziękuje za szybką interwencje w mojej sprawie . Dawid Baran / numer kontaktowy [edycja]
Co zrobić w takiej sytuacji ?
@dawbar96 Sprzedający powinien zlecić zwrot przez Allegro Finanse. Wtedy do Twojego konta zostaną przypisane nowe kupony/karty podarunkowe możliwe do wykorzystania przy kolejnych zakupach.
Natalia a jeszcze dwa takie pytania:
1) niby sprzedawca zrobił zwrot rano a nadal w moich zamówieniach widnieje na statusie oplacone nie ma żadnej wzmianki o zwrocie czy jest możliwe?
2) i czy jak ja bym kliknął anuluj zakup w zakładce moje zakupy to będzie to szybciej? Czy wtedy też kupony wrócą?
Dziękuję za pomoc.