Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podałem pewnej osobie numer konta bankowego,do przelewu czy po podaniu numeru konta bankowego można się włamać na konto bankowe .
W dniu dzisiejszym dopiero teraz zauważyłem że zniknęło mi z konta bankowego ponad 500zl .
W dniu wczorajszym wypłaciłem pieniądze z banku zostawiłem na koncie tylko 1000zl .
Co w tej sytuacji mam zrobić . Zniknęły mi pieniądze z konta bankowego .
@drekenzes nie obchodzi mnie twoje zdanie mam je gdzieś, skoro tak uważasz że zmyślam twoja sprawa.
Nie zmyślam naprawdę z konta mi zniknęlo ponad 500zl .
Zapytałeś o co mi naprawdę chodzi.
Odpisuje na pytanie.
Chodzi mi o ten tramwaj co nie chodzi
@drekenzes podaj przykłady,
Chce konkrety, potwierdź swoje słowa drogi pracowniku allegro.
Zawsze pisałem prawdę , nigdy nie zmyslalem , nie znasz mnie więc nie oceniaj .
Jeśli chcesz kogoś oceniać to najpierw zacznij od siebie .
@Agent555 samo podanie numeru rachunku nie grozi włamaniem na konto. Firmy powszechnie podają numery rachunkow . U nas widnieje na każdej fakturze którą wysyłąmy do klientów.
Jelsi doszło do włamania to musiałbys logować sie z zawirusowanego urządzenia . Tak aby ktoś przechwycił nie tylko numer rachunku lecz tekże dane do logowania.
Ja bym zaczaął od spokojniego dokładnego przesledzenie historii transakcji w banku. Nie zależnie czy z włamania czy też nie to każdy ruch na koncie musi być zaksiegowany. W historii bedzie widać kiedy i na co wypłacono te 500 zł
Jeśłi takiej pozycji nie bedzeiw historii rachunku bankowego - znaczy śie że nie było takiej wypłaty.