Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. W dniu wczorajszym coś włamało się na moje konto i dokonało zakupu VPN z próbą wyłudzenia akceptacji blik. Dzisiaj zmieniłem hasło, konto email i włączyłem weryfikację dwuetapową. Co mogę jeszcze zrobić aby lepiej się zabezpieczyć i gdzie jeszcze mogę sprawdzić czy coś jeszcze nie zostało namieszane. Powiadomiłem sprzedającego o sytuacji i o tym, iż nie opłacę zakupu. Z góry dziękuję za info.
@Blooregard_Kazoo bardzo dobre kroki wykonałeś. Dwustopniowe logowanie zabezpiecza konto przed włamaniem i jest to wręcz niemożliwe - więc myślę, że podobna sytuacja się nie pojawi. Zachęcam Ciebie do zmiany hasła również na swojej poczcie i przeskanowanie urządzenia programem antywirusowym.
Sugestie zrobione parę dni temu - zmagam się z jednorazowym włamaniem i kradzieżą dostępów. Nie wiem do czego to coś uzyskało dostęp więc sukcesywnie gaszę pożary.
@Blooregard_Kazoo rozumiem. Zachęcam Ciebie do przeskanowania urządzenia programem antywirusowym - jest to pomocne.
Osobiście polecam ustawiać dwustopniowe logowanie (nie tylko na Allegro) jest to ochrona tak naprawdę nie do złamania, żeby włamać się na konto.
@Blooregard_Kazoo wejdź jeszcze tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/logowanie-i-haslo i WYLOGUJ ZE WSZYSTKICH URZĄDZEŃ
Zrobione - Dzięki wielkie