Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, 26.08 sprzedający dostal zwrot części która mi nie pasowała, od tamtej pory cały czas jest status że zwrot w trakcie weryfikacji. Zakup byl przez Allegropay, mam czas na spłatę do 12.09, czy ktoś orientuje się jak allegro na to patrzy? Tzn czy przyjdzie mi zapłacić za zakup i czekać wtedy ewentualnie na zwrot na swoje konto? Czy dopóki zwrot jest w trakcie weryfikacji termin płatności zostanie poki co odroczony? Dzięki z góry
Nie zostanie odroczony do chwili aż sprzedający nie zwróci Ty masz obowiązek spłaty rat, sprzedający ma na zwrot max 14dni od chwili odstąpienia od umowy zakupu. ale 1 rata jest po 30dniach!
Zwrot zgłosiłem 21.08, czyli teoretycznie 14 dni już minęło, ale dzięki za odzew
@adam1727 powinien już zwrócić , przypomnij mu ... nie , obowiązek spłaty w terminie ciąży na Tobie ,
Okey, jutro mu się przypomnę, dzięki
@adam1727 Ty odpowiadasz za spłatę należności w terminie, więc w takim wypadku sugeruję uregulowanie wpłaty. W przypadku, gdy sprzedawca przyjmie reklamację i zleci zwrot środków, trafią one na Twoje konto Allegro Pay, jako nadpłata i będziesz mógł zlecić ich wypłatę.