Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Rozgryzłam filtrowanie ulubionych ofert, tworzenie folderów, ale nijak nie mogę zmienić automatycznego przenoszenia widoku z ogólnego na widok docelowego folderu dla każdej przeniesionej oferty.
Syzyfowa praca!
Da się coś z tym fantem zrobić?
@Fair_Lady Czy możesz pokazać ten problem na zrzutach ekranu?
Jeśli moja wypowiedź nie jest logicznie skonstruowana, prezentuję tu kolejność działań na przykładzie. Jeśli taką czynność wykonuję w systemie Windows, po przeniesieniu wszystkich ofert z folderu WSZYSTKIE do wybranych stworzonych folderów w widoku WSZYSTKIE powinny być tylko stworzone foldery.
1.
2.
3. Ponadto jeśli ilość stworzonych folderów jest maksymalna, należałoby wyszarzyć/zdezaktywować przycisk STWÓRZ LISTĘ...
@Fair_Lady jeżeli dobrze Cię zrozumiałam, chciałabyś, żeby po "posegregowaniu" ofert na foldery tematyczne w zakładce [wszystkie] nie pokazywały się żadne oferty, jedynie foldery.
Nie ma takiej możliwości. Zakładka [wszystkie] będzie zawierała wszystkie oferty, które dodałaś do polubionych.
Tak. Osobnych ofert brak, widać tylko foldery. No i żeby nie podążać za każdym razem za przeniesioną ofertą, a pozostać w folderze, gdzie wykonuję segregację.
Bardziej mi odpowiadało wyszukiwanie w całości za pomocą rozwijalnego menu. Zabranie takiej możliwości zwyczajnie mnie oślepia.
Żeby osiągnąć pożądany przeze mnie efekt można też udostępnić menu folderów przy dodawaniu do ulubionych, dawniej obserwowanych.
@Fair_Lady rozumiem, na ten moment nie ma takich funkcjonalności. Polecam Ci zgłoszenie swojego pomysłu tutaj: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/idb-p/zglos-pomysl 🙂