anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Widok ulubionych przy przenoszeniu do folderów

Fair_Lady
#9 Pomysłodawca

Rozgryzłam filtrowanie ulubionych ofert, tworzenie folderów, ale nijak nie mogę zmienić automatycznego przenoszenia widoku z ogólnego na widok docelowego folderu dla każdej przeniesionej oferty.

Syzyfowa praca!

Da się coś z tym fantem zrobić?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Fair_Lady Czy możesz pokazać ten problem na zrzutach ekranu?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Fair_Lady
#9 Pomysłodawca

Jeśli moja wypowiedź nie jest logicznie skonstruowana, prezentuję tu kolejność działań na przykładzie. Jeśli taką czynność wykonuję w systemie Windows, po przeniesieniu wszystkich ofert z folderu WSZYSTKIE do wybranych stworzonych folderów w widoku WSZYSTKIE powinny być tylko stworzone foldery.

1.1.2.2.3.3. Ponadto jeśli ilość stworzonych folderów jest maksymalna, należałoby wyszarzyć/zdezaktywować przycisk STWÓRZ LISTĘ...

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Fair_Lady jeżeli dobrze Cię zrozumiałam, chciałabyś, żeby po "posegregowaniu" ofert na foldery tematyczne w zakładce [wszystkie] nie pokazywały się żadne oferty, jedynie foldery. 
Nie ma takiej możliwości. Zakładka [wszystkie] będzie zawierała wszystkie oferty, które dodałaś do polubionych. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Fair_Lady
#9 Pomysłodawca

Tak. Osobnych ofert brak, widać tylko foldery. No i żeby nie podążać za każdym razem za przeniesioną ofertą, a pozostać w folderze, gdzie wykonuję segregację.

oznacz moderatorów

Fair_Lady
#9 Pomysłodawca

Bardziej mi odpowiadało wyszukiwanie w całości za pomocą rozwijalnego menu. Zabranie takiej możliwości zwyczajnie mnie oślepia.

oznacz moderatorów

Fair_Lady
#9 Pomysłodawca

Żeby osiągnąć pożądany przeze mnie efekt można też udostępnić menu folderów przy dodawaniu do ulubionych, dawniej obserwowanych.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Fair_Lady rozumiem, na ten moment nie ma takich funkcjonalności. Polecam Ci zgłoszenie swojego pomysłu tutaj: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/idb-p/zglos-pomysl 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów