Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłem telefon (redmagic 9) ale zamiast tego dostałem power bank i butelkę z wodą. Wszedłem na forum, napiszę też tutaj, może admin to zobaczy, bo nie mogę się z nikim skontaktować mailowo. lub gdziekolwiek indziej
@Client:124027710 W takiej sytuacji najlepiej rozpocznij dyskusję ze sprzedającym
Próbowałem, ale nie działa, próbowałem na stronie
@Client:124027710 Gdzie próbowałeś dokładnie? To zakup na Allegro czy Allegro Lokalnie?
Roallegro.shop Zamówiłem paczkę stąd.
Mam pojęcie o wszystkim
Nie wydaje mi sie by allegro miało sklep o tej nazwie ich sklep to OSA oficjalny sklep allegro
Mysite jego nazwa użytkownika jest na stronie
@Client:124027710 "Roallegro.shop" to nie jest Allegro. Masz może jakiś link do tej oferty?
Mysite nazwa sprzedawcy
@Client:124027710 Widzisz ten zakup TUTAJ lub TUTAJ?
Ewentualnie pokaż link do oferty w której dokonałeś zakupu.
@Client:124027710 Chyba dałeś się zrobić w konia ;-(
To 3-dniowa domena udająca Allegro. Gdzie Wy takie domeny wynajdujecie?
Registrar | GoDaddy.com LLC IANA ID: 146 URL: http://www.godaddy.com Whois Server: — (p)
|
|
Registrar Status | addPeriod, clientDeleteProhibited, clientRenewProhibited, clientTransferProhibited, clientUpdateProhibited | |
Dates | 3 days old Created on 2024-07-16 Expires on 2025-07-16 Updated on 2024-07-16 |
|
Name Servers | NS23.DOMAINCONTROL.COM (has 59,552,660 domains) NS24.DOMAINCONTROL.COM (has 59,552,660 domains) |
|
IP Address | 104.17.246.119 - 46,117 other sites hosted on this server | |
IP Location |
- California - San Jose - Cloudflare Inc. |
|
ASN |
AS13335 CLOUDFLARENET, US (registered Jul 14, 2010) |
|
IP History | 1 change on 1 unique IP addresses over 0 years | |
Hosting History | 1 change on 2 unique name servers over 0 year |
oszukali mnie :((
Tak, niestety zostałeś oszukany.
Skąd w ogóle pomysł żeby kupować na tej stronie? Przecież to śmierdzi przekrętem na kilometr 😐
Facebook....dziękuję wszystkim za pomoc
@Client:124027710 Wiem, że jesteś zrozpaczony, ale może podasz w jaki sposób się tam dostałeś? Niech przynajmniej będzie jakaś nauka z tego dla innych, by nie dawali się tak oszukiwać.
Facebook ogłoszenie 😞
butelka wody przyda się bo gorąco .😁
Jedno z dwóch albo pomylona paczka albo ktos cię w wała zrobił